Wkurzona jestem ! Dbam o higienę,myję się codziennie,mój partner tak samo,nie mam przygód seksualnych z obcymi facetami
A od dwóch dni piecze mnie i swędzi Jak to jest z tym czosnkiem? Czy rzeczywiście ma takie świetne działanie? Przed chwilą umieściłam go gdzie powinnam
Wkurzona jestem ! Dbam o higienę,myję się codziennie,mój partner tak samo,nie mam przygód seksualnych z obcymi facetami
A od dwóch dni piecze mnie i swędzi Jak to jest z tym czosnkiem? Czy rzeczywiście ma takie świetne działanie? Przed chwilą umieściłam go gdzie powinnam
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie 25 Lis, 2007 09:49
nieswiadoma, dobrego nicka masz
o czosnku słyszałam, kilka kobiet nawet zarzekało się, że im pomógł - cóż, medycyna ludowa w końcu ratowała ludzi przez wieki. ALE medycyna współczesna ratuje ludzi lepiej. i wg niej nawet wsadzanie sobie czosnku tam, gdzie mnóstwo błon śłuzowych i w ogóle, może tylko zaszkodzić, podrażnić etc.
więc jak chcesz, dziewczyno. pomóc ci nie powinno, z infekcjami się do ginekologa chodzi
a co do...
nieswiadoma napisał/a:
Dbam o higienę,myję się codziennie,mój partner tak samo,nie mam przygód seksualnych z obcymi facetami
...to z grzybicą pochwy nie ma to związku, wszędzie o tym trąbią, nawet tu, na forum. poczytaj może. w ulotce od tabl podają nawet, że kobiety stosujące antykoncepcję hormonalną są na grzybicę pochwy bardziej narażone...
Czytałas coś o tym czosnku? może trzeba przygotować płukanke jakąś?
Nie wyobrażam sobie żeby wkładać czosnek do pochwy, jak go potem wyjmiesz?
Poza tym on bardzo silny jest i mozesz sobie zaszkodzić.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie 25 Lis, 2007 09:57
Hanca, ja słyszałam, że taki czosnek się nacina i przebija igłą z nitką, która wystaje, wyciągasz wtedy jak tampon też sobie nie wyobrażam czosnku wkładać.
Ja właśnie chciałam powiedzieć, że czosnek to prędzej na wampiry niż grzybicę czy stany zapalne kuciapy działa..
Ale jak kto woli
Nieświadoma, pamiętaj, że wbrew pozorom, grzybica to choroba "czystych kobiet". Mnie też się często zdarza, ale wtedy biorę leki..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum