Witam Wszystki mam taki problem po ostatnich pieszczotach z moim chłopakiem on mnie piescił paluszkami na drugi dzien miała mdłosci cio to moze znaczyc????? prosze o szybka odpowiedz
ludzie sa dziwni...no przepraszam ze to tutaj pisze ale...objawy ciazy nie spadaja na czlowieka 5 minut po "potencjalnym zaplodnieniu".Dziwne i smieszne sa posty gdzie piszecie "wczoraj sie kochalam dzisiaj chce mi sie wymiotowac,jestem w ciazy?"-litosci....ja zaszlam w ciaze w polowie grudnia natomiast wymioty pojawily sie po miesiacu,oczywiscie kazdy ma inaczej...
jesli panicznie boisz sie ciazy (autorko tematu) to najpierw porozmawiaj z ginekologiem,pozniej sama ze soba a na koncu z chlopakiem...seks to zawsze ryzyko ciazy,jesli uprawiaja go osoby histeryzujace i nie gotowe na to...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum