No bo tak pieściłam się z chłopakiem 3 dni po okresie ja jego członka dotykałam a później swoją łechtaczkę (ale nie wkładałam sobie palców do pochwy) okres miałam ale skromny trwał 6 dni, dni okresu w maju było no cykl 28 a ten czerwcowy 31 teraz zażywam tabletki,ginekolog mi powiedział że to niema szans bo było to dni nie płodne wiem one sie zaczynają około 14 dnia ale trzy mogę mieć ciąże urojoną ( to tego się stało 25 czerwca ten petting) czy ktoś tak miał jak ja, test boje sie wykonać wykonam go jak nie dostane okresu pomiędzy cyklem jak trzeba zrobić przerwę!!.objawy ciąży nie mam może niekiedy lekkie kręcenia w głowie i niekiedy lekkie mdłości!!
Wysłany: Czw 31 Lip, 2008 11:37
mcmer napisał/a:
trzy mogę mieć ciąże urojoną
Pies mojego kolegi ma często ciąże urojone i wtedy dostaje pluszowe maskotki, które zanosi do swojego koszyka i wychowuje.
Przepraszam, że napisałam takie głupoty, ale z tego co piszesz to nie da się nic zrozumieć, prócz tej ciąży urojonej. Skoro lekarz Ci powiedział, że nie jesteś w ciąży i przepisał pigułki, które bierzesz, więc o co chodzi?
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
okres miałam ale skromny trwał 6 dni, dni okresu w maju było no cykl 28 a ten czerwcowy 31 teraz zażywam tabletki,ginekolog mi powiedział że to niema szans bo było to dni nie płodne wiem one sie zaczynają około 14 dnia ale trzy mogę mieć ciąże urojoną
nic z tego nie zrozumialam
Cytat:
może niekiedy lekkie kręcenia w głowie i niekiedy lekkie mdłości!!
ja tez tak mam...zwlaszcza, jak sa takie upaly jak nie doszlo do pelnego stosunku to pewnie w ciazy nie jesetes. zreszta i tak bierzesz tabsy..nie rozumiem w czym problem
_________________ Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują, a TY? Czy patrząc widzisz?
Wysłany: Pią 01 Sie, 2008 09:19
Ale byłaś u lekarza, który Ci je przepisał. Jeśli przepisał i powiedział, że w ciąży nie jesteś, to nie jesteś i już. Z tego co napisałaś w pierwszym poście wynika, że z chłopakiem stosunku nie odbyłaś (były tylko pieszczoty). Okres miałaś normalnie. Dlaczego więc wmawiasz sobie jakieś głupoty? Tego pojąć już nie mogę...
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
skoro po tym wszystkim co ty przeczytałaś i usłyszałaś od gina nadal panikujesz to zastanów się czy ty w ogóle jesteś gotowa na pieszczoty i współżycie. bo jak masz tak sie stresować za każdym razem to się wykończysz...
marteczka400 [Usunięty]
Wysłany: Pią 01 Sie, 2008 20:56
nie jesteś w ciąży, żeby zajść w ciąże penis musi się znaleźć w pochwie choć na chwilę ( słowa mojego ginekologa). Ciąża urojona oznacza brak ciąży!
nie jesteś w ciąży, żeby zajść w ciąże penis musi się znaleźć w pochwie choć na chwilę ( słowa mojego ginekologa).
niestety niekoniecznie, choć owszem to jest najczęstsza przyczyna ;P
mcmer [Usunięty]
Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 11:33
Nie jestem zrobiłam test i wyszła magiczna jedna kreseczka ale mam tak zrąbana psychikę że matko julek!!!kocham swojego misia i jego pieszczoty ale jak pójdę do łóżka to postaram być na to gotowa psychicznie nie tylko fizycznie.
nie jesteś w ciąży, żeby zajść w ciąże penis musi się znaleźć w pochwie choć na chwilę ( słowa mojego ginekologa).
Radzę zmienić ginekologa i samej się nieco dokształcić, może dzięki temu unikniesz niespodzianek w przyszłości i nie będziesz pisać bzdur na forach.
W pochwie muszą się znaleźć plemniki, penis może nawet nie znaleźć się w jej pobliżu, wystarczy, że sperma albo preejakulat zostanie przeniesiony w okolice przedsionka pochwy, do tego płodny śluz i mali wojownicy są sobie w stanie poradzić z takim wyzwaniem :]
Naturalnie ryzyko w takim wypadku jest niewielkie, ale jest, niestety :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum