Hej mam taka sprawę. Robiłam dzisiaj test i wyszla jedna kreseczka wiec negatywny. W tym drugim polu nie było żadnej, tylko jak wzięłam ten test trochę pod światło to zauważyłam ze w miejscu gdzie powinna być druga kreską jest takie zaznaczenie tzn jakby ktoś odcisna dwie kreseczki np paznokciem. Wyglądało to tak jakby było to miejsce na druga kreskę. Widać to tylko pod światło jak ktoś się bardziej przypatrzy. Powinnam powtórzyć test?
_________________ A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of
Girl, nie wariuj i nie doszukuj się problemów. Myślę, że nie ma potrzeby. Nie wiem ile dni po stosunku zrobiłaś test, ale jeśli 14, to powinien być wiarygodny. Gdybyś jeszcze miała jakieś wątpliwości, to w instrukcji do testów ciążowych jest napisane, żeby nie sugerować się wynikiem po kilkunastu minutach, bo może on już być nieadekwatny. Np. mnie się kiedyś pojawiła po 30 minutach druga kreska... oczywiście w ciąży nie byłam. Nie stresuj się.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Girl, moim zdaniem powinnaś powtórzyć test-
miałam identyczną sytuację, a teraz jestem już w połowie ciąży
Druga kreska była strasznie blada, mąż nawet nie wierzył mi, że jest tam jakakolwiek kreska... Po 2-3 dniach, na drugim teście były już dwie wyraźne kreski
kasiulla nie strasz
Girl kreseczka "odciśnięta paznokciem" to nie zabarwiona kreska oznaczająca ciążę. Myślę, że dla własnego spokoju możesz zrobić drugi test ale bez stresu
Gejsza [Usunięty]
Wysłany: Sob 20 Lut, 2010 14:00
Girl, bez przesady na każdym teście masz zaznaczone właśnie takie odciśnięcia, gdzie powinny pojawic się kreski. Sądzę, że widziałaś właśnie tą kreseczkę, gdzie pojawiło by się zabarwienie, gdybyś była w ciąży. Moim zdaniem test był wiarygodny i nie jesteś w ciąży, ale dla świętego spokoju możesz go powtórzyc
dziękuje dziewczyny za wsparcie. Pokazalam test chłopakowi. Powiedział ze to wyzlobienie. Powiedział mi ze w sumie to przeciw nie mialo sie za bardzo jak stać kochalismy się dwa r
razy z gumka niedokonca I raz petting w okolice intymne.od tego momentu minęły jakieś 3 tygodnie Niby racja ale bardzo zle sie czulam a mam tendencje do panikowania wiec chcialam zrobic ten test. Teraz albo l
mi sie wydaje albo widzę taka mega mega blada kreskę jakaś ale to już 10 godzin minęło.
_________________ A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of
Gejsza [Usunięty]
Wysłany: Sob 20 Lut, 2010 19:15
dziewczyno... test po 5 minutach nie jest już wiarygodny a Ty sie mu przyglądasz po 10 godzinach Daj już spokój temu testowi...
Villemcia, to chyba zależy od testu Nie tak dawno robiłam i napisali, że 10 minut jest maksymalnym czasem wiarygodności. Tak czy siak - po dziesięciu godzinach można sobie darować...
Gejsza [Usunięty]
Wysłany: Nie 21 Lut, 2010 00:23
Villemcia, miałam na myśli 5 minut po odczytaniu wyniku ja miałam taki test, przy którym pisali, że po przekroczonym czasie oczekiwania nie jest już wiarygodny
ja też widziałam 2. kreskę tylko pod światło
bardziej prawdopodobne, że nie jesteś w ciąży, ale dla świętego spokoju lepiej test powtórzyć, to przecież nie kosztuje tak wiele
Wiek: 26 Dołączyła: 27 Kwi 2005 Posty: 415 Skąd: Stu milowy las
Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 15:07
To nie jest strasznie, tylko realistyczne spojrzenie na sprawę...
Ja zrobiłam dwa testy, obydwa nazwałabym negatywnymi (bo właśnie cień po cieniu drugiej kreski było widać pod światło), M spojrzał i mnie wyśmiał, przestał się ze mnie śmiać dopiero jak wynik bety następnego dnia zobaczył, a Oliwka wyjdzie na świat mam nadzieję w przeciągu najbliższych tygodni
_________________ Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum - i otrze Bóg wszelką łzę z ich oczu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum