magnifique, analizując Twoje wypowiedzi z różnych tematów odnoszę wrażenie, że masz jakiś problem...Jak dla mnie wyrwałaś się z domu i chcesz pokazać "jaka to Ty jesteś dorosła"

Kościół jest zły, Rodzice są źli, Tradycje są złe, za to seks jest super...-to najbardziej rzuca mi się w oczy czytając Twoje posty...Z wiekiem sama zobaczysz jakie bzdury wypisywałaś/mówiłaś. Gdyby nie rodzice-nie byłoby Cię na świecie, nawet jeśli urodziłabyś się to bez rodziców ciężko byłoby Ci być tym kim teraz jesteś i osiągnąć to co osiągnęłaś...Nie możesz zarzucać im, że są zacofani czy coś w tym stylu, raczej zastanów się czy w tej Twojej całej "dorosłości" jesteś w stanie pojąć, że są jacy są, gdyż tak zostali wychowani-to nie ich wina i nie widzę powodu dla którego mieliby się zmieniać dla Twojego widzi mi się...Tradycje? Są i już. Osobiście uważam, że smutno byłoby bez nich

Gdyby nie to, nie byłoby Lanego Poniedziałku, nie przychodziłby Mikołaj do dzieci

A ta Twoja fascynacja seksem i niechęć do Kościoła ewidentnie zalatuje nastoletnim buntem...