Posiadam Pakiet Familijny CP (cyfrowego polsatu).
Wczoraj normalnie oglądaliśmy TV. Nagle obraz zaczął się zacinać - więc problem z połączeniem/sygnałem. I tu pojawił się problem. Bo do menu dało się wejść raz - zawias. Gdy go zresetowaliśmy włączył się na kanale 55 VOD . Nie działa żaden przycisk na pilocie a pilot działa bo zaraz obok cyferki na wyświetlaczu świeci się kropka (świeci się tylkon wtedy gdy próbujemy przerzucić kanał). Wyłączaliśmy z pradu, wyjmowaliśmy karte itp itd i nic.
Model dekodera to F300. Zepsuł się?
W Polsce naziemne cyfrowe odbieranie - dostępne już w całej polsce, jeśli nie masz TV z dekoderem DVB-T to za 150-200zł można kupić dekoder DVB-T.
Odbiór masz za darmo, jedyny wydatek to dekoder.
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
mam pytanko do osob, ktore posiadaja Polsat Cyfrowy. Czy w ciagu ostatniego tygodnia mieliscie moze problemy z sygnalem, przycinanie sie obrazu, komunikaty o braku sygnalu?
Bo ja mam i sie zastanawiam czy dlatego ze w UK czy moze Polsat ogolnie oslabil sygnal?
ktos jeszcze zanim pokloce sie z Polsatem?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum