... spam przychodzący na moją skrzynkę, szczególnie ten o rekolekcjach (bo do Rolexów to już chyba przywykłam);
... to, że weekend jest taki krótki!
... uciekające koraliki, gdy robię kolczyki
Wpisujcie się Przypominam, że to nie jest ani marudnik ani bluzgator. Ale jak napiszecie, co was denerwuje, może będzie denerwowało mniej
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Denerwuje mnie...
moje lenistwo;
brak spotkań z Misiem;
wuchta lekcji do nadrobienia, a ja nie mam pojęcia o co chodzi w większości z nich;
to, że doba ma tylko 24h;
to, że nie umiem oprzeć się forum
ze codziennie musze zajrzec na forum bo jak nie tosie dziwnie czuje
jakis amerykanski spam na mojej skrzynce
ze musze uczyc sie matmy tak jakbym byla w mat-fiz a nie hum, tylko dlatego ze nauczycielka to glupia *&^%$
ze nie jestem zajebistym kierowca
swiadomosc oblania wtorkowego egzaminu na prawko
ze matury tylko 24 tygodnie a ja chuja co umiem...
denerwuje mnie fakt ze nie radze sobie w ostatnim czasie zupelnie z moja choroba...
denerwuje mnie moj zakupoholizm
denerwuje mnie moj charakter - to ze daje sie tak latwo prowokowac i ze tak latwo mnie zranic
denerwuja mnie moje fobie
denerwuje mnie moja zazdrosc i fakt ze nie wierze swojemu wlasnemu facetowi...
denerwuje mnie moj ex i jego ciagle pretensje
tragedia po prostu
Denerwuje mnie ja,
Denerwują mnie ONI,
Denerwuje mnie ON... nie, ON mnie zawodzi, przez co denerwuje, czyli się zgadza...
Denerwują mnie moje wady,
Denerwuje mnie moja przeszłość, teraźniejszość, a stresuje przyszłość...
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
Denerwuje mnie dziś moja głupota i skleroza (jak można zapomnieć, że się idzie do pracy i kupić sobie bilet do teatru?)
Denerwuje mnie, że katar zamiast przechodzić to się zaostrza i pewnie skończy się antybiotykiem..
Denerwuje mnie moje lenistwo
Denerwuje mnie pogoda za oknem
Just another girl left in tears.
a nie denerwyja ci wszyscy, ktorzy zawsze musza byc tacy, ktorych cos denerwuje
Czuję się, jakby mi ktos dokopał
Jesli serio, to widzę, że mnie denerwują rzeczy drobne ;> takie głupie nawet. Ech...
Denerwuje mnie to, że ciuchy, które mi się podobają są za drogie dla mnie
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Denerwuje mnie to, że ciuchy, które mi się podobają są za drogie dla mnie
to nie jest głupia rzecz, mnie to samo denerwuje. ostatnio wypatrzylam sobie w reserved taka super kurteczko/bluzeczke za 119 zł.kto taka debilna cene wymyslil-tacy ludzie tez mnie denerwuja
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum