płyta krzysztof k., z targu - 1zł
klej 'superglue' - 3zł
zegarek - 8,99 z rossmanna
obrazek z netu, kartke mialam, ale mozna kupić za dosłowne grosze w papierniczych.
pomysł odtwórczy, ale bardzo mi pasował:
nie oczekuję opinii, tylko pochwalcie sie, albo pomyslcie co mozecie zmajstrowac sobie,
ja od dziecka rozne takie kombinuję.
ps. ja może nie umiem obsługiwac szukajki, ale nic mi nie wyskoczyło podobnego, to zakładam temat. jak sie powtarza, to podklejcie
Ostatnio zmieniony przez Guzik Wto 08 Gru, 2009 21:35, w całości zmieniany 2 razy
nie wydaje mi się, zebym była pierwsza z tym pomysłem, wiec proszę
koledze dałam kiedys taki zegarek wmontowany w pognieciony talerz do perkusji,
zazwyczaj robie rozne bzdury użytkowe, lusterka z mozaikową ramką, albo takie rózne bibeloty, ale rozdaje to dookoła, nie mam za bardzo zdjęc,
temat załozylam, bo to straszna radocha, a wystarczy sie rozejrzec po domu, dokupić jakies drobiazgi, zresztą chyba nie odkryłam niczego nowego
działajcie
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Antyrama z ikei ok 13 zł
Kilka motków muliny ok 15 zł
szablon do wyszywania ściągnięty z internetu
Kolorowy karton ok 4 zł
Kanwa(materiał do wyszywania) ok 5 zł
I troszkę własnej pracy
a ja przykleiam na część jednej ze ścian tapete w psaki
dzisiaj z P kleiliśmy, super efekt
jutro moze obfoce to zobaczycie
bo ogolnie mam dwie sciany w pokoju bordowe a dwie były kremowe. tylko ta kremowa taka bez wyrazu mi sie zaczeła wydawac i dzisiaj z ta tapeta zaszalelismy:)
tapeta w prązki kolorowe, utrzymana w tonacji bordowo-kremowej, dokladnie tak ajk pokoj
jestem bardzo zadowolona z efektu zobaczymy czy nei zeswiruje w takim pokoju
bo to bordo an scianach takie zgaszone nic a nic nie irytowało
zobaczymy z tymi paskami
teraz jak bede zapraszała gosci to bede mówic welcome to my boudoir
Ooooo łał Muszę to zobaczyć Ja też mam pewien plan na jedną ze ścian w naszym pokoju, bo nasza piękna "jaśminowa biel" doprowadza mnie do skraju rozpaczy..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Justyce, polecam tapety teraz jest naparwde ogromny wybor! nawet na allegro mozna kupic
klej kosztuje ok 20 zł a 10 m rolka tapety ok 30-40, zależy jaką chcesz
polecam te na flizelinie, dosyć łatwo sie kładzie bo smaruje sie tylko sciane. i w dodatku mozna je oderwac od sciany i nie zostawiaja sladow!!!!
http://www.allegro.pl/46166_tapety.html
ja kupowałam w leroy merlin, bo ochota na tapete naszła mnie nagle i musiałam ja zrealizowac natychmiast
Nie nie nie, ja już mam swój pomysł Aczkolwiek dzięki za info. Mnie będzie potrzebny tylko w miarę wąski pędzel, bo groszkowa farba już jest...
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nie wiedziałam, czy w biżuterii, czy tu, ale w końcu sama zrobiłam
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum