Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Do kiedy można?

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Wiedźma
Sob 17 Gru, 2011 21:29
Do kiedy można?
Autor Wiadomość
roggue 

Wysłany: Sob 17 Gru, 2011 20:16 Do kiedy można?

Witam!

Odkładam na miesiąc tabletki antykoncepcyjne, wiec mam pytanie, otoz do kiedy moge kochac sie normalnie ze swoim facetem? Ostatnia wzieta tabletka mnie rowniez zabezpiecza? Czy moze nalezy przestac sie kochac wczesniej? Prosze o rzetelna odpowiedz.

pozdrawiam!

Finka 

Wysłany: Sob 17 Gru, 2011 23:20 

roggue, jesteś zabezpieczona do ostatniej prawidłowo przyjętej tabletki.
Poza tym miesięczna przerwa jest z lekka kiepskim pomysłem, zaleca się robienie przerwy przynajmniej na 3 miesiące

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
tasiemiec  preparat na gojenie się ran  pominięcie tabletki antykoncepcyjnej  diclofenacum  ciążą  opóźniony okres  sindi 35  clindamycin MIP  10 dzien cyklu a tabletki  stedril  nospa  krople do oczu  Plan B  foliowy  Azithromycinum  po ilu  stosowanie tabletek  w sloneczko  enka  dieta dukana  areozol  tusz  reumatrix plus  pierwsza  kłucie jajnika  plamienie po odstawieniu tabletek  ulotka yaz  disulfiram  bez stosunku mozna zajsc  krwawienie podczas ciąży  obcasy  red bull  oczy  bactrim  pini  spadek libido pigułki  refundowane  kto placi  fluconazol  nieplanowane  provera  bóle brzucha  zakrzepica  ciążofobia  qlaira mercilon  potrzebom  okres z odstawienia  biorę tabletki mam krwawienie czy mogę być w ciąży  pigułka antykoncepcyjna badania przed  pigułka i antybiotyk  ethinylestradiol  tabletki nasenne  zupa brokułowa  yasminelle trądzik  miren*  ru 480  midiane  krwawienie przed przerwą  rennie  krew podczas stosunku  asubtela po  kolczyki  3271  kulki gejszy  pigułki a nadciśnienie  przerwa i antybiotyk  stosunek przerywany w dni plodne  schizy ciążowe  po odstawieniu tabletek  karmienie  lekarz  lubrykanty  8 tabletka  aviomarin  wczesnoporonne  ginekolog poznań  utknięcie tabletki  riddle  2 tabletki 1 dnia  działanie gestodenum  krwwienie  dzialania niepozadane  bielizny  Stosunek przed wzięciem tabletki  clotrimazolum tabletki  ascus  naturalne metody  cerazette stosowanie  belissa  przedłużony  chlamydia  tabletki+a+xyzal  nowe metody  bol przy stosunku  "obfity okres"  schiza  bluzgator  plastry evra  powiększenie piersi  zapomniana 1 tabletka 
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 14