Foxy, fajnie tak? Naśmiecisz, a później "Niech ktoś to posprząta?" Następnym razem będzie ostrzeżenie!
Moni czekałam na wydzielenie postów, ale z racji, że to jeszcze nie nastąpiło napiszę parę słów. Mam prawo się z kimś nie zgodzić, skoro po raz kolejny wypisuje brednie i swoje mądrości, które nie zawsze są zgodne z prawdą, więc to napisałam. Zresztą nie tylko mnie to nie pasuje, innym osobom również.
I koleżanko Gejsza, nie życzę sobie "dobitnych" PW z Twojej strony na mój temat.
Tyle ode mnie w tym temacie, nie będę w nim już nic pisać.
I wracając do tematu, w niedzielę idziemy na Avatar. Dzisiaj się dowiedziałam, jak wstałam, że chłop zamówił w nocy bilety Czytałam na forum wiele pozytywnych komentarzy, w mediach ciągle o tym trąbią i jestem ciekawa, jakie będzie moje wrażenie po tym filmie Ponoć najlepszy efekt jest w 3D, ale niestety idziemy w mojej miejscowości i tam nie ma takich możliwości, ale myślę, że i tak będzie fajnie
obejrzalam Avatar, niestety nie w 3D ale na standardowym ekranie. Podobala mi sie zarowno fabula, zbudowane postacie, muzyka rowniez. jestem bardzo na tak - lubie przenosic sie myslami w inne swiaty, lubie takie bajeczki marzy mi sie tak Avatar w 4D
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
Tak muzykę zrobił pan James Horner(on skomponował też muzykę do Titanica), polecam sountrack bardzo gorąco.
Co do filmów z Iplexu polecam:
Baraca - przepiękny film dokumentalno-podróżniczo- przyrodniczy.........wizytówka naszej planety ....piękny....
Apartament (Wicker Park) - mnie osobiscie bardzo wciągnął, ciekawy ...nietypowy romans
skoro po raz kolejny wypisuje brednie i swoje mądrości, które nie zawsze są zgodne z prawdą
Sugerujesz więc, że strona, którą podałaś we wcześniejszym poście jest jak najbardziej legalna, a moje wypowiedzi o pirackim charakterze witryny są, delikatnie mówiąc "niezgodne z prawdą"?
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Avatar - miałam nie pisać, bo tyle już zostało powiedziane, ale
Byłam na 3D, mam wrażenie że w 2D podobałoby mi się bardziej...
Świat wykreowany miło (oprócz takich numerów jak konie i nosorożce w dżungli ). Historyjka, jak dla mnie, niosąca przesłanie o tym ,że człowiek da radę wszystko spieprzyć w imię konsumpcji. Niekoniecznie za 200 lat i na odległej planecie, ale i tu teraz, całkiem nieźle sobie daje rade... nie wiem czy dość łopatologicznie wyłożone tematu i opakowanie w krzykliwy papierek przemówiło do kogokolwiek... Chyba nie bardzo, bo więcej osób dostrzegło jedynie podobieństwo do tępienia Indian w Ameryce Pn.
Nie wiem jak Wam się udało iść na ten film 2-3 krotnie, dla mnie patrzenie na destrukcję tego świata i jego mieszkańców miało w sobie tyle zabawy co wyrywanie zęba bez znieczulenia.... Happy endu imho brak.
_________________ Life is what happens when you have different plans
historyjka, jak dla mnie, niosąca przesłanie o tym ,że człowiek da radę wszystko spieprzyć w imię konsumpcji. Niekoniecznie za 200 lat i na odległej planecie, ale i tu teraz, całkiem nieźle sobie daje rade... nie wiem czy dość łopatologicznie wyłożone tematu i opakowanie w krzykliwy papierek przemówiło do kogokolwiek...
a jak mówiłam znajomym, że ja widzę w tym filmie problem globalizacji i zachłanności człowieka to patrzyli na mnie tak o:
Rosemary, nie wiem, jak to robisz, ale znowu znalazłaś stary temat zamiast napisać w nowym który jest przyklejony
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum