A ja miałam iść na dziewczynę już dawno, kolega mi powiedział, żebym poczekała na niego i czekam już 9 dni z tego czekania przeczytałam książkę, no nic zobaczymy.. koleżanka była, mówiła, że fajny, ale mocno spłycony w stosunku do książki...
Co do Rzezi to uważam, że to było źle wydane 10zł, miało być teatralnie wyszło nudno i do tego brak puenty, film się urywa i do domu...
_________________ "Wiem, że nic nie wiem, a jak nie wiem to nie mówię, że wiem"
Rosemary, a widziałąs szwedzka adaptację? mozesz porównać?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Podzielę się z wami ostatnim odkryciem na dysku mojej siostry
Nowszy model z 2009 roku film bardzo mi się podobał pomimo iż to kolejna komedia romantyczna jakich wiele ale mimo wszystko polecam
_________________ "Aut viam inveniam aut faciam" "Chi vuol farsi amare, amabile deve diventare" Proverbio
"Jeżeli coś jest niemożliwe do wykonania , dajcie to zrobić Polakom" Napoleon Bonaparte
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
co nie zmienia faktu, że teksty bez przecinków nie nadają się do czytania, bez względu na to, jakich wyszukanych słów się użyje
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Z dobrych filmów chciałam polecić, bo chyba nie polecałam, Never Let Me Go. Nawet Keira Knightley z rozdziawioną miną ujdzie. Ale to pewnie dlatego, że książka dobra. No właśnie, książkę muszę przeczytać (o tym samym tytule, autor to Kazuo Ishiguro).
Nie mogę do końca napisać, o czym to, bo lepiej, jak człowiek dowiaduje się sam, o co w tym filmie chodzi. Jest o miłości i zbyt krótkim życiu, ale wcale nie w takim melodramatowym wydaniu. Wręcz przeciwnie, to jest o wiele mroczniejsza historia.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ma już parę lat i nawet w TV można było go zobaczyć, ale ja niedawno dopiero miałam okazję.
Bardzo polecam, film na faktach o niesamowitym człowieku
Podobno sam Hopkins stwierdził, ze to jego najlepsza rola
Nie jestem przekonana, ale i tak rewelacja!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum