Wysłany: Sro 10 Lut, 2010 23:01
Gejsza, no fajnie, a skąd u Ciebie zainteresowanie tematem "
Całkowitego zdwojenia układu rodnego i dolnych dróg moczowych u dziewczynek" ? Wiesz, tak pytam, bo szczerze mówiąc mnie osobiście temat zniekształconych, chorych i cierpiących dzieci nieco przerasta. Z tego co kojarzę, nie studiujesz medycyny. Ciekawa jestem po prostu.
Gejsza [Usunięty]
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 07:46
pentelka, przez przypadek wpadłam na ten temat. Nawet nie miałam pojęcia, że jest coś takiego.
przez przypadek wpadłam na ten temat. Nawet nie miałam pojęcia, że jest coś takiego.
Jak pomyslę, ile jeszcze bardzo przykrych, aczkolwiek wyjątkowo rzadkich schorzeń, o których nie słyszałaś, jest na świecie, to zaczynam się bać.
Że przez przypadek na nie natrafisz ...
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
Gejsza [Usunięty]
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 07:30
Mała Mi, czego się czepiasz? Nie chcesz to nie czytaj, żyj sobie w swoim idealnym świecie...
Mała Mi, czego się czepiasz? Nie chcesz to nie czytaj
Nie zauważyłam, żeby ktokolwiek tutaj chciał. Stąd prośba. Jak znajdzie jeszcze jakieś zdjęcia zdeformowanych dzieci, to nie dziel sę z nami swoją fascynacją tym zjawiskiem. Dziękuję !
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum