Drugie biorę chyba na pewno, bo czegoś w stylu biker/worker bootsów za przystępną cenę szukam od baaardzo dawna mam wątpliwości co do pierwszych. Podobają mi się, ale... no właśnie nie wiem
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 13:08
Bierz i pierwsze i drugie.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
ogolem nie lubie kurtek, nie mialam zadnej od 2005 chyba, ale zastanawiam sie na kupieniem takiej tylko czarnej. ze wszystkich jakie mierzylam ta wydaje sie byc najznosniejsza. jest ciepla. na plus jest tez fakt ze nie wygladam az tak bardzo jak ludzik michelin.
20 ojro z hakiem.
co myslicie? da rade? potrzebuje czegos 'na gwalt' bo wracam w zimno.
Za 20ojro bym się nawet nie zastanawiała i brała. Przyda się.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
czy taka? (niebieska, jak na foci) jestem mala, wiec mi spokojnie zakrywa tylek.
tylko ta ma wypelnienie poliestrowe, ale w praktyce sa raczej podobnie 'grube', moze ta pierwsza, ktora wkleilam jest ciut grubsza (chocIMO po prostu bardziej 'puchata') i moze cieplejsza.
Justyce, ja normalnie tez, ale jestem w dolku finansowym i szkoda mi wydac na cos, co potem rzuce w kat dlatego tak marudze. staram sie wybrac cos sensownego, co chociaz do konca zimy wymecze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum