Zawsze chciałem dać taki nic nie mówiący tytuł, za co z góry przepraszam
Otóż, mam wolną płytę główną i myśle nad nowym mini-pc. Myśle o czymś w stylu dysku sieciowego czy serwera i potrzebuje małą obudowę, ale taką co będzie budziła respekt.
Tematyka dowolna, może być nawet jakiś sprzęt AGD, którego nie znam
Będę bardzo dźwięczny za okazaną pomoc i obiecuje postawić piwo przy najbliższej okazji [co niektórym nawet dwa piwa ]
Oczywiście płeć przeciwna także może się wypowiadać
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Muaahhhaaa co za pomysł
Oczywiście pierwsze, co mi do głowy przychodzi, to po prostu małe tajemnicze czarne pudełko (takie najbardziej budzą respekt), ale można dodać jakiś element rozpraszający i zaskakujący, na przykład czułki
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hym, hym.
Toster wydaje się całkiem fajnym pomysłem jak na komputer, jednak ma kilka wad. Nie ma dość dużego tostera aby na lajcie wszystkie zmieścić Justyce, małe czarne pudełko z czymś nieoczekiwanym jest zdecydowanie lepszy, tylko powstaje pytanie czy zrobić od podstaw małe czarne pudełko czy wykorzystać coś, co już istnieje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum