kamila90, ma to znaczenie, bo zaraz przyjdzie nastepna "madra" i bedzie polecac kolezanka "prostinol" albo "yuzde" itd
a jak my nawet mamy zle napisany lek to nie jestesmy w stanie ci pomoc, znalezc interakcji itp bo nie wszystkie jestesmy farmaceutkami
_________________ Ardua prima via est.
pechowa [Usunięty]
Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 11:37
zastosowalam Yuzpe w tym cyklu chyba w dniu 14 czy 15 nie pamietam, cykle miewam nieregularne, ten trwal 31 dni. Krwawienie mam ale nie tak intensywne jak zawsze. 2 dzien a wyglada jakby to byl dzien 4. Czy to moze byc skutek tej metody czy powinnam zaczac myslec o czyms innym?
pechowa tak, to prawdopodobnie skutek metody yuzpe.
z reszta krwawienia nie zawsze musza wygladac tak samo...
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
pechowa [Usunięty]
Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 14:27
Byc moze krwawienia nie musza wygladac tak samo ale jestem tak bardzo przyzwyczajona do tego ze tak okresle "wodospadu" u mnie ze teraz jestem totalnie zaskoczona. Dzieki za odpowiedz, zapewne masz racje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum