Hej Mam taki problem. Biore 3-cie opakowanie Yasminelle. Generalnie czulam sie po nich ok. Ale we wtorek bolal mnie jajnik, tak samo dzisiaj. Bolaly mnie oba jajniki - a przynajmniej cos w tej okolicy. Dodatkowo troche bola mnie piersi - pomimo ze jestem na poczatku 3 tygodnia tabletek. Zawsze bolaly dopiero gdzies tak przy koncu. Poza tym boli mnie z tylu plecow... ledzwie, nerki... Poza tym czasami odczuwam taki bol jak przed okresem ale delikatny... Nie zapomnialam zadnej tabletki, nie bralam zadnych lekow, jedynie Belisse, ale z tego co wiem to ona nie wplywa na tabletki i w poprzednim cyklu Fluonazole i Flumycon - ale z tego co wiem to one tez nie wplywaja. Robilam test na poczatku lutego, nastepnie mialam krwawienie z odstawienia, ktore sie zaczelo 12/02 i teraz ten bol... Czy moge byc w ciazy?
_________________ A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of
Dodam, ze Fluonazole i Flumycon bralam 03/02 - czwartek i 04/02 - piatek potem 08/02 - wtorek kochalam sie bez zabezpieczenia a w czwartek mialam przerwe - Moze nie powinnam byla jej robic? Czy jest mozliwe ze w sobote dostalam krwawienie z odstawienia a przez to ze zrobilam przerewe, przed wzieciem nowego opakowania nastapilo zaplodnienia?
_________________ A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum