Taaaa, mezczyzna z czerwona tablica w ksztalcie znaku drogowego...czasem jak czytam tego typu teksty, to mam wrazenie, ze zycie ma tu znaczenie poslednie o ile w ogole jakies. Chodzi o tropienie kto jest za aborcja, zeby to pozniej zgrabnie wyciagnac.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Dlaczego zawsze, kiedy toczy się dyskusja o edukacji seksualnej ktoś jakieś absurdalne materiały zawsze przytacza? Choć wszelkie granice oczywiście przekroczył pan Pospieszalski w swoim programie o edukacji seksualnej
na TVN Style chyba znowu zaczął leciec "The sex education show" czyli "Korepetycje z seksu". Bardzo mi się podobały poprzednie dwa sezony, bo pani prowadząca na luźno prowadzi ale zarazem dobitnie.
Na temat edukacji seksualnej w Polsce zawadzka zrobiła świetny program, ostrzegam, że wypowiedzi przedstawicieli ministerstwa itp. są makabryczne!
http://vod.onet.pl/dorota...47,odcinek.html
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum