Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Escapelle

Poprzedni temat «» Następny temat
Escapelle
Autor Wiadomość
m-s 

Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 23:57 

Wow, Nemesis, skąd takie informacje? ;) Po wklepaniu w Google niczego podobnego nie znalazłam.

I AM in shape. Round IS a shape!

Rosemary 

Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 00:07 

m-s napisał/a:
Wow, Nemesis, skąd takie informacje?

No właśnie, pierwsze słyszę.

Misja: K.S.I.Ą.Ż.K.A. || Biżuteria & Co || photo stories || kup ciuszek na Allegro :)

Niniel 

Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 00:11 

Też mocno się zdziwiłam, a na necie nic nie znalazłam....

In each relationship it's not
About love.
Just another funeral and
Just another girl left in tears.

Justyce 

Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 00:24 

Ja kukałam w decyzjach Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego - tam nie ma ani informacji o wstrzymaniu, ani wycofaniu ze sprzedaży.
And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

OCZYŚĆ DELTĘ NIGRU!

Eirean 

Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 00:25 

ja też nic nie slyszalam o wycofaniu postinoru (u mnie po 75zl) , gdyby coś się działo na pewno dostalibyśmy papierki na to :)

nemesis
[Usunięty]

Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 08:25 

hmmm to sorrki za wprowadzenie w błąd... moja ginekolog mi tak powiedziała, serio! sama się zdziwiłam no ale pomyślałam że ja tu autorytetem w tych sprawach nie jestem żeby się z nią w gadki wdawać... ona wie lepiej:/ nie mam pojęcia po co to zrobiła...

Justyce 

Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 20:23 

nemesis napisał/a:
moja ginekolog mi tak powiedziała, serio!

E, te ginekologi to czasem są niezłe ściemniacze ;)
(i to tak całkiem serio mówię, naprawdę.. może Gedeon Richter chce bardziej wypromować tę nowość..?)
And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

OCZYŚĆ DELTĘ NIGRU!

Izyda 

Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 00:15 

Justyce napisał/a:
nemesis napisał/a:
moja ginekolog mi tak powiedziała, serio!

E, te ginekologi to czasem są niezłe ściemniacze
(i to tak całkiem serio mówię, naprawdę.. może Gedeon Richter chce bardziej wypromować tę nowość..?)
wszystko mozliwe. nie ma to jak dobra reklama

Madzia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 17 Lis, 2006 22:28 

nemesis napisał/a:
Escapelle::
Lek nie jest skuteczny, jeśli proces implantacji (zagnieżdżania) już się rozpoczął –

czyli Escapelle dzial nieco inaczej, slabiej niz postinor bo jesli sie nie myle to czy postinor nie powoduje zluszczenia sie scianek macicy nawet jesli implantacja sie juz zaczela, a co za tym idzie moze powodowac jej przerwanie i wydalenie zaplodninej komorki( zarodka) czy tez sie myle? poprawcie mnie jesli tak, bo wiem ze kiedy duzo o tym czytalam i spotkalam sie z takimi opiniami, a nie moge teraz zanlesc ulotki po postinorze,zeby to sprawdzic,choc mialam takowa, gdzies mi sie zawieruszyla ;/

Wiedźma 

Wysłany: Pią 17 Lis, 2006 22:59 

Madzia mylisz sie ;) zrówno Postinor jak i Escapelle jesli dojdzie do zapłodnienia to nie maja juz wpływu na zagnieżdzony zarodek czyli dziaalaja tak saamo

"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"

asiek 

Wysłany: Pią 17 Lis, 2006 23:03 

dlatego ani postinor ani escalpelle nie sa srodkami wczesnoporonnymi

Madzia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 17 Lis, 2006 23:36 

acha dzieki za odpowiedz...sorki moj blad, hmm..w zasadzie to dobrze...

ewelus26
[Usunięty]

Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 11:26 Escapelle pomogło ale...doradźcie proszę

Witam serdecznie. Cieszę się, że znalazłam takie pożyteczne forum, mam nadzieję, że mi pomożecie :lol: . 16 grudnia 1 raz w mym zyciu (mam 26 lat) pękł nam Durex, 18 grudnia zażyłam Escapelle i lekarz ostrzegał mnie o niektórych skutkach ubocznych ale mnie potem przeraziły. 24 grudnia dostałam okres a nastepny 4 stycznia...niby dobrze ale słaba jestem i rozdrazniona a poza tym tyje z dnia na dzien (niedawno wazyłam 56 kg a teraz 60 kg :( z dnia na dzien (a jem niedużo). Testu nie robiłam ale nie wiem czy tyję od Escapelle czy od tego,że mogę byc w ciąży. Lekarz ktory zapisal mi ta pigułkę doradzil, że mogę stosować pigułki Yasmin (łykam od 4 stycznia). Moze jest ktos kto mial podobne obawy i tył po Escapelle, boje sie, nie wiem juz co myslec, moge urodzic chore dziecko.16 stycznia mam wizyte u ginekologa,nie wytrzymam do tego czasu, odpiszczie cokolwiek. Dziekuje i pozdrawiam cieplusio

Dirty
[Usunięty]

Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 11:31 

coz w ciagu niecalego miesiaca, nawet jesli to ciaza nie przytyjesz tyle. predzej od tabletek na poczatku mogla Ci troche waga skoczyc, ale sie unormuje, poza tym slabo i zle sie czujesz od tabletek. ja przez pierwsze 3 miechy brania yasmin nie czulam sie za rewelacyjnie. poza tym dostalas jakis okres a nawet jeden wywolany wzieciem tej tabeltki. moim zdaniem nic Ci nie jest to tylko Ci wyobraznia za mocno pracuje.

ewelus26
[Usunięty]

Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 11:38 Jestes super

dziękuję za tak szybką odpowiedz , troche mi latwiej gdy ktos poza moim facetem mnie rozumie. Buziaki, wszystkiego dobrego Dirty :hej:

Odpowiedz do tematu