mam nietypowy problem otoz planowo miewam okres okolo 6-7 dnia kazdego miesiaca..tak samo bylo w grudniu, okres dostalam prawidlowo 6grudnia. jednak jakies 1,5-2tyg pozniej musialam zazyc escapelle bo nie biore tabletek i nie chcielismy wpadki. jak sie okazalo 23 grudnia dostalam nastepny okres! wiem ze kolejny okres mogl byc skutkiem ubocznym wziecia escapelle, jednak pare razy E juz bralam i nigdy nie wystepowalo dodatkowe krwawienie, stad moje zdziwienie. Dzisiaj jest 7 a ja nadal nie mam okresu i raczej sie na niego nie zanosi bo z reguly czuje np bole w podbrzuszu a teraz zupelnie nic, tylko tyle co mam bardzo wrazliwe na dotyk sutki. Czy to mozliwe ze moglo mi sie cos "poprzestawiac"?nie mam niestety szans na wizyte u gina w najlizszym czasie bo jestem na wiosce u babci i nie mam za bardzo opcji sie stad wyrwac :/
maartha189, oczywiście, że mógł Ci się cykl rozregulować. Zrób sobie test na wszelki wypadek 2 tygodnie po stosunku (czyli już możesz bez problemu). I czekaj cierpliwie na okres.
Po pierwsze: mamy odpowiedni temat do którego można się dopisać.
Po drugie: przeczytaj regulamin i temat o Escapelle, a ponadto co najważniejsze ulotkę.
Tak, Escapelle mogla namieszać, to nie są cukierki, za każdym razem organizm może reagować w inny sposób, ponadto o ile dobrze pamiętam, brane po raz n-ty mogą słabiej działać. Nie chcesz dzieci to się zabezpieczaj przed, są gumki, są tabletki.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Wystarczyło spojrzeć na wątek przyklejony przed założeniem nowego o tej samej nazwie.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum