A więc jakimś cudem Polska będzie gospodarzem Euro 2012:) Uwielbiam piłke nożną i nie tyle oglądac mecze co sama w nią grać. Koszulke reprezentacji już mam, teraz tylko trzeba zbierać kase na bilet, bo znając życie tanie to one nie będą.
hmm... stadiony też jakieś i baze hotelową, ogólnie teoretycznie dużo inwestycji...a doraźny plus jest taki, że po tej wiadomości akcje poszybowały w góre moje oszczędności wzrosną
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
a wiecie gdzie maja byc?
bo ponoc cos gadali ze w poznaniu
_________________ Kiedy odejdę zostaniesz sam, sam jak ja gdy jeszcze byłam. A.Kobiec
Asior [Usunięty]
Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 16:23
W maju 2005 roku wybrano sześć polskich miast, w których odbywałyby się mecze Euro 2012. To Chorzów, Gdańsk, Kraków, Poznań, Warszawa i Wrocław, a jako ośrodki rezerwowe wyznaczono Bydgoszcz oraz Szczecin. Do organizacji meczów turnieju aspirowało 12 miast.
a ja sie srednio ciesze...moze dlatego, że malo lubie ogladac pilke
jak uslyszalam, że na odnowe stadionu X lecia idzie kasa z rzadu- i to nie mala- to mnie wkurzylo, bo mozna by bylo ja np. na szpital przeznaczyc jakis...
W maju 2005 roku wybrano sześć polskich miast, w których odbywałyby się mecze Euro 2012. To Chorzów, Gdańsk, Kraków, Poznań, Warszawa i Wrocław, a jako ośrodki rezerwowe wyznaczono Bydgoszcz oraz Szczecin. Do organizacji meczów turnieju aspirowało 12 miast.
Taa to było w 2005
a teraz będzie tak :
na bank mecze będa w Warszawie, Poznaniu, Gdańsku i Wrocławiu
a Chorzów i Kraków są na liście rezerwowej, gdyby któremuś z podstawowych miast nie udało się dokonać inwestycji na czas
Bydgoszcz i Szczecin niestety nie są juz brane pod uwage...
no fajnie fajnie
miszkam blisko Krakowa, juz widac ze prace nad drogami Tarnów-Krakow wra wiec ja sie bardzi ciesze z tego, bo pilki nozenj to tak nie bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum