zakazał mi przyjmować pigułkę "po" ze względy na plastry.
co ma jedno do drugiego??
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009 05:15
Rada lekarza to chyba raczej tak z serii "dmuchac na zimne".. Ostrzegl, zeby nie bylo ze nie mowil. Ja tez jak zaczynalam nowa metode anty, to niby dziala od pierwszego dnia (tez, tak jak Ty, wyprobowalam ja bardzo szybko ), ale profilaktycznie gin mi powiedzial zeby przez pierwsze 7 dni sie dodatkowo zabezpieczac. Niestety za pozno... ale na moim przykladzie moge Ci powiedziec, ze powinno byc ok..
[ Dodano: Pon 22 Cze, 2009 06:22 ]
magdusia napisał/a:
mikaa22 napisał/a:
mikaa22 napisał/a:
ale z drugiej strony po co pigulka "po", skoro sa plastry?
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
mikaa22 [Usunięty]
Wysłany: Czw 25 Cze, 2009 22:23
Dziękuje za odpowiedzi. Ale ja i tak nadal będę myśleć co by było gdyby....taka już jestem. Narazie będę się zamartwiać. J
Jedli chodzi o moje doświadczenie z plastrami. Dzisiaj nakleiłam drugi plaster. Popołudniu pobiegłam na fitness. I niby się całkiem nie odkleił ale strasznie się poprzesuwał - czyli obwódka czarnego kleju gwarantowana. I swędzi jak cholera....ale jutro powinno przejść. No i pozostała mi jeszcze niezła plama na drugim ramieniu po poprzednim plasterku. nie chodzi o zabrudzenie ale podrażnienie skóry - czerwony kwadrat. Chyba to na noc porządnie nakremuje. To tyle na dzisiaj. Mam nadzieje że te plastry działają już od dawna:):) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.
Nie stresuj się Jak dla mnie, to faktycznie - ginekolog powiedział tak, dla ostrzeżenia plaster powinien działać i zabezpieczenie być okej
naily [Usunięty]
Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 02:33
roisin napisał/a:
naily napisał/a:
mikaa22 napisał/a:
ale z drugiej strony po co pigulka "po", skoro sa plastry?
No wlasnie dla pewnosci, jakby plastry nie zaskoczyly, to kotres z nich zadziala... Ja ja rozumiem. Ale jednak tak zimnym okiem patrzac, wszystko powinno byc w porzadku.
Kobietki moje drogie. Jestem teraz przy pierwzej przerwie. Trzeci plaster odkleilam w srode, a w czwartek dostalam lekkiego plamienia. Tylko ze dzis juz nie mam nic. Mam sie bac, ze cos jest nie tak?
Ja bym przyjela ze to normalne, no chyba, ze wystepuje jakies ryzyko ciazy (o jesli moglo cos takiego wystapic ze nie jestes pewna),a tak to ja bym przeczekala do konca 3 opakowania.
misia, byl maly epizod ale polegalam na plastrach i mam nadzieje ze sie nie zawiode. a plastrow nie chcialabym zmieniac na nic innego bo sa fantastyczne- dawno sie tak dobrze nie czulam.
to normalne , ja dostawalam zawsze z srody na czwartek a w sobote juz byl lekki w neidizle prawie nie bylo tyle co plamienie a w poniedizlaes cos tam bylo az nakleiljny plaster
znowu mam krwawienie i to chyba juz to wlasciwe. wiem, ze moga byc zawirowania bo to pierwsze opakowanie. Wczoraj jakos spanikowalam niewiadomo po co Dziekuje
naily [Usunięty]
Wysłany: Pon 23 Lis, 2009 01:32
Izyda napisał/a:
znowu mam krwawienie i to chyba juz to wlasciwe. wiem, ze moga byc zawirowania bo to pierwsze opakowanie. Wczoraj jakos spanikowalam niewiadomo po co Dziekuje
No to dobrze, choc te srodki zawirajace mniej estrogenow czesto powoduja krotsze miesiaczki. Ja mam podobnie na ringach. Zwykle 2 dni lekkiego plamienia i koniec.
Znowu ja i moje problemy. Biorę cały czas plastry. W środe przykleiłam 2 z opakowania a w czwartek rano zakrwawiłam z pochwy. Jednorazowo, ale obficie, teraz trochę plamię.
(sorry za opis). Czy może być to efektem tego, że mam angine? Duomox zaczełam brać w czwartek wieczorem. Jakaś zeschizowana chodzę i niemyśląca, więc jeśli napisałam coś durnego to z góry przepraszam.
naily [Usunięty]
Wysłany: Sro 02 Gru, 2009 00:16
Izyda napisał/a:
Znowu ja i moje problemy. Biorę cały czas plastry. W środe przykleiłam 2 z opakowania a w czwartek rano zakrwawiłam z pochwy. Jednorazowo, ale obficie, teraz trochę plamię.
(sorry za opis). Czy może być to efektem tego, że mam angine? Duomox zaczełam brać w czwartek wieczorem. Jakaś zeschizowana chodzę i niemyśląca, więc jeśli napisałam coś durnego to z góry przepraszam.
A zabezpieczasz sie dodatkowo na czas brania antybiotyku? powinnas, plus jeszcze tydzien po kuracji. To moze byc oznaka oslabienia antykoncepcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum