o tym samymn pomyslalam. A i jeszcze jedno- czy moge przykleic 2 op. plastrow kolejno? mam wyjazd zagraniczny i nie moge sobie pozwolic na krwawienie. Czy jesli biore antybiotyk przy trzecim plastrze i nakleje 4 to musze sie dodatkowo zabezpieczac? przepraszam za te durne pytania ale jakosmnie ostatnio nachodzi. Musze sie z kims skonsultowac:D
Czy jesli biore antybiotyk przy trzecim plastrze i nakleje 4 to musze sie dodatkowo zabezpieczac?
zabezpiecza się dodatkowo podczas brania antybiotyku i 7-10 dni po zakończeniu kuracji.
no i lepiej jest nie robić przerwy zaraz po antybiotyku.
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 04:35
Ja przy łączeniu opakowań zwykle mam plamienia. Co prawda teraz używam NR i jeszcze tego nie próbowałam, ale nie lubie tego robić. Już wolę te 2 dni normalnego krwawienia odczekać, niż potem tydzień plamienia bez sensu.
Niccolla [Usunięty]
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 20:02
Plastry a tabletki?
Ciekawi mnie jeszcze jedna sprawa, poza tym ze plastry sie nakleja(i wydaje mi sie ze sie szybciej wchlania) a,tabletki polyka to jest jakas jeszcze roznica? Jezeli jest juz temat to najwidoczniej zle szukalam...
Niccolla, plastry są bezpieczniejsze dla wątroby, no i łatwiejsze w stosowaniu dla osób które mają probelm z pamiętaniem o codziennym braniu tabletki.
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 20:15
czyli jak bym chciala to nie jest powiedziane ze je dostane??
bo sie juz kiedys zastanawialam...
nie no wiem ze musi mi lekarz dobrac odpowiedzie itd.
no ale i tak mi nie wypisza recepty przeciez??!!
Niccolla, dużo dziewczyn zaczyna w tym wieku stosować antykoncepcję hormonalną. Wiesz, jak pójdziesz do ginekologa, zrobisz badania i powiesz, że interesują cię plastry to pewnie wypisze. Z tym, że w związku z finansami jakie opisywałaś w innym temacie .....plastry to wydatek średnio 40zł miesięcznie......
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 20:23
Nie mysle tym w sensie teraz... chcialam zapytac tylko o roznice..
Niccolla [Usunięty]
Wysłany: Pią 11 Gru, 2009 10:12
Chciala bym jeszcze zapytac jak sie stosuje takie plastry?
Poprostu sie je codziennie nakleja czy sa tez jakies "zasady"
tak jak przy tabsach?
/Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Kubuś [Usunięty]
Wysłany: Pią 18 Gru, 2009 23:18
Plastry
Dlaczego przy Evra jest taki zakaz na opakowaniu, żeby nie zamrażać? To oznacza, że ktoś już tak z głupoty kiedyś zrobił? Czy to po prostu dotyczy też nawet teraz zimy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum