Siedzę sobie czasem na Allegro i obczajam ciuchy.
Ciężko jest jednak znaleść coś naprawdę fajnego w tym gąszczu, więc może będziemy sobie wrzucać tu linki do ciekawych ciuchowych aukcji, które wpadną nam w oko?
Tak w sumie to ja jeszzce nigdy nie kupiłam żadnego ciucha na allegro i nawet nie mam swojego własnego konta, ale chetnie pooglądam propozycje i zakupy allegrowe
ja jakos mam uraz do ciuchow z allegro..znajoma buszuje po ciucholandach a potem wystawia jako "super nowki prosta z zagranicy" i ludzie to kupuja......ech..wole jednak w sklepie poogladac przymierzyc pomacac
znajoma buszuje po ciucholandach a potem wystawia jako "super nowki prosta z zagranicy"
nie ma to jak ściema..................
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Ja na allegro nigdy ciucha nie kupilam i nie mam zamiaru...ale moze jak bede sobie przegladac i sie na cos godnego natkne, to dam znac
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 20:29
ja podobnie jak Juliette i aga....pozatym troche mi tu nie pasuje fajne ciuchy i allegro....heh....jak pare razy zdarzyło mi się tam oglądać ciuchy to troche bazarem zajeżdżaly....
aaaj, no bo ja mam dokładnie tak samo - ślinię się czasem, ale odwagi jakoś brak. A myślałam, że wy mnie pzrekonacie....
w każdym razie - jakby jednak ktoś coś fajnego znalazł, to linka moze wkleić, co? Chociaż się poślinimy
jak pare razy zdarzyło mi się tam oglądać ciuchy to troche bazarem zajeżdżaly....
nie wszystko to badziewie , calkiem fajne niekt i inne niz taśmowe produkcje kt widzi sie w sklepach , ciuchów na allego musze przymierzyc , oblukac jaakbym wygladala itd
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
ja juz kilka razy sobie kupilam jakiegos ciucha na allegro. czasem jest tak, ze na aukcji jest rzecz znanej mi firmy, a ja czaje, jaka maja rozmiarowke, wiec nie boje sie zakupic.
takie cus tera licytuje. prosze sie mnie nie wpierdzielac link
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mój brat przynajmniej raz w miesiącu kupuje jakiś ciuch na Allegro i jak do tej pory tylko dwa razy się naciął, a kupuje od ponad roku. Ktoś napisał, że bluza gruba i bez plam, a przyszła cienka z ogromną plamą. Inny ktoś podał za duży rozmiar i teraz w bluzie chodzi jego panna. Z tym że on kupuje zwykle od tych samych osób. Jak on to robi, że trafia w dziesiątkę - nie wiem. Jestem raczej z tych, co wolą przymierzyć, dotknąć materiału, nie kupować w ciemno.
no nie powiem zeby wszystkie bazarem zajezdzaly
sweet polecam aukcje w ktorych sa wystawione ciuchy DOBRYCH firm np victroia's secret
inna sprawa ze nie na moja kieszen z reguly, ale nie posile sie na stwierdzenie ze zajezdzaja bazarem - trzeba tylko wiedziec czego szukac - tak jak w sklepech
choc faktycznie duo jest abdziewia i widac ze ludzie czesto sie probuja pozbyc starych szmat i probuja sprzedac - to mnie troche smieszy -
super ekstra elegancki płaszc np i jeszcze od 1 zl
Wysłany: Sro 15 Mar, 2006 10:45
domi napisał/a:
super ekstra elegancki płaszc np i jeszcze od 1 zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum