Wybaczcie, że podbijam. Używa ktoś?
Napaliłam się na taką http://allegro.pl/babylis...1349562597.html , używałam jej w szkole, świetny efekt daje, tylko ciekawa jestem czy mi się to szybko nie znudzi
Szybko się nagrzewa, jest niestety dość ciężka. Ale te fale...
Moja przyjaciółka ma podobną kupioną w hameryce więc jakiejś ichniej super firmy. Skusiłam się kiedyś i zrobiłam nią fale ale efekt mi się nie podobał bo w przeciwieństwie prostych włosów, fal, czy loków taki efekt wygląda mega nienaturalnie. Przyjaciółka też na początku była przeszczęśliwa ale okazało się, że mimo że posiada ją prawie dwa lata to użyła zaledwie kilka razy.
mimo że posiada ją prawie dwa lata to użyła zaledwie kilka razy.
Moja znajoma ma tak samo , może wynika to z faktu, że żeby to miało ręce i nogi to trzeba robić bardzo dokładnie co pochłania masę czasu....ale u niej ( ma bardzo grube, gęste włosy) efekt wyglądał nieźle.
Mi się efekt właśnie bardzo podoba, miałam zrobioną górę tylko kilka pasemek, bez zadnych utrwalaczy, a na drugi dzien nadal byly fale, niezmienione.
Tylko samemu ciężko to zrobić będzie Ale chyba zakupię
Pokaże efekt na mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum