zaczynam tu watek zeby nie off topić w pozytywach.
moim zdaniem blond z trakich sklepowych farb nigdy w zyciu nie wyjdzie w domu-zawsdzew,ale to zawszewyjdzie ciemniejszy.
przetestowalysmy juz z moja mama pare opakowan i odcieni i firm i nbigdy nie wyjdzie taki jasny. jednak zeby miec ladny blond trzewba zostawic parenaściue zloty u fryzjera. inaczej ni dy rydy.
Ostatnio zmieniony przez m-s Sob 26 Mar, 2011 10:13, w całości zmieniany 1 raz
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 22:03
Didoczek napisał/a:
parenaściue zloty
chyba paredziesiat
ja zawsze farbuje u fryzjera nie polecam domowych eksperymentów,ale to zalezy jak kto finansowo stoi...
Mi szkoda czasu na fryzjera po prostu, muszę jechać na koniec miasta i siedzieć tam z półtorej godziny, a później już jak jestem to zakupy. A blondzik sprawdziłam - był nr 90, bardzo jasny naturalny blond z Nutrisse. Moja koleżanka farbuje sobie w domku i ma niesamowity blond, megajasny, na pograniczu bieli.
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 22:07
m-s napisał/a:
ma niesamowity blond, megajasny, na pograniczu bieli.
ojj tez miałam cos takiego i raczej juz bym nie chciała wyglada to sztucznie takie białe włosy....
Nie nie, nie białe. Na pograniczu . Po prostu bardzo, bardzo jasny blond. Jej w tym niesamowicie do twarzy.
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 22:11
domyslam sie,ze nie białe bo to juz by przesada była ,ja tez białych nie miałam....ale bardzo jasne wszyscy mówili mi ze do twarzy,ze pasuje to do mnie itp ale jak dla mnie były az za jasne tak jak pisałam sztuczne,wiec zrobiłam sobie troche ciemniejsze dalej sa blond ale nie az tak jasne....mój chłopak tak sobie zadowolony,ale co tam raz sie zyje to tylko włosy zawsze mozna wrócic do poprzedniego koloru chociaz tak szybko juz sie raczej nie zdecyduje na farbowanie całej głowy.
kkatarina [Usunięty]
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 22:24
sweet_girl napisał/a:
ja zawsze farbuje u fryzjera nie polecam domowych eksperymentów,ale to zalezy jak kto finansowo stoi...
no ja sobie sama teraz szczeliłam kolorek farbą Loreal mam inny kolor, bardziej z połyskiem śliwki
i dobrze sie czuje w tym kolorze
i tez juz bede farbowac tylko u fryzjera,upaprałam farbę pralkę, i dywan
czyściłam i nie chce puścić:(
m-s, ale jaki twoja kolezanka ma naturalny kolor wlosow? Pewie blond?
kkatarina, z ciemnymi farbami trzeba uwazac. pooza tym trzeba miec tez troche wprawy-ja zawsze sama sobie farbuje i nigdy nic nie upapram. a farbowalam sobie juz na prawde dlugie wlosy, i to chyba wiekszoscia kolorow-od granatowej czerni do blondu.
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 22:44
Didoczek napisał/a:
m-s, ale jaki twoja kolezanka ma naturalny kolor wlosow? Pewie blond?
kkatarina, z ciemnymi farbami trzeba uwazac. pooza tym trzeba miec tez troche wprawy-ja zawsze sama sobie farbuje i nigdy nic nie upapram. a farbowalam sobie juz na prawde dlugie wlosy, i to chyba wiekszoscia kolorow-od granatowej czerni do blondu.
no ja sobie wczesniej farbowałam sama ale jak miałam krótszewłosy , teraz sobie nie radze
i juz sobie obecałam ze sama juz nie bede sobie nakladac farby
nast razem fryzjer siostra albo misiek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum