Wysłany: Czw 26 Cze, 2008 22:53
No właśnie nie wyskakuje żaden komunikat. Zamyka mi się na FF 2 i 3. Ściągnę jeszcze Operę i zobaczę. Ale to dziwne, bo wcześniej takiego problemu nie było. Nie wiem, mogę jeszcze usunąć tego Flash Playera i pobrać od nowa. Może jakąś wtyczkę usunęłam, już pojęcia nie mam.
Dobra ściągnęłam Operę i weszłam na te całe gry, no i oczywiście mi się zamknęła. Usunęłam flash playera i pobrałam jeszcze raz, jak się nie poprawi, to dopiero się wk****ę
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
misio [Usunięty]
Wysłany: Pią 27 Cze, 2008 10:54
Może być rozsypany windows równie dobrze.
Albo jakieś programy co się konfliktują.
Po uaktualniaj sobie flsha, jave i woóle wszystko co można i spróbuj.
PS Kondziu - MS nie wypuszcza javy już chyba od dwóch lat, tylko sun.
misiakowa [Usunięty]
Wysłany: Pią 27 Cze, 2008 12:22
Ja mam operę i bardzo ją sobie chwalę. Miałam już wiele przeglądarek i jakoś Opera najbardziej mi pasuje z tych wszystkich.
Chopaki, to ja też was o pomoc poproszę. Bo my kminimy z tydzień już i nic nie wykminiliśmy. Otóż teść ma na swoim macbooku macos i winxp. MacOS działa bez zarzutu i wsio gra. Pod XP - jest niezła bania. Jakąkolwiek przeglądarkę by się nie odpaliło, nie ładują się obrazki i kolory tła - tak jakby nie ładowały się style od tła. Wszystkie inne style ładują się, nie działają właśnie tylko style od kolorów i tła. Dziwna sprawa, żaden firewall nie jest włączony, w ustawieniach internetowych szukaliśmy - i nic. Jakieś pomysły?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tym razem ja z dziwnym problemem z FF. Wygląda na to, że przy ładowaniu strony po jakimś czasie ona się automatycznie odświeża co jakiś czas, co daje taki efekt, że niektóre strony (te wolniej się ładujące np) wcale się nie otwierają -pasek ładowania dochodzi do połowy, strona się odświeża i cała zabawa zaczyna się od początku. Co to może być?
Just another girl left in tears.
W sumie zauważyłam to przy kilku, np przy przeglądaniu antyforum czy logowaniu się na pocztę na o2. Także na pewno ma to miejsce na więcej niż jednej stronie, ale czy na wszystkich, to niestety nie wiem...
Just another girl left in tears.
Mam pytanie odnośnie firefoxa 2
Miałam wcześniej nowszą wersje i powiększenie liter działało mi bez zarzutu, a teraz w 2 próbuję je powiększyć - ok, są powiększone ale tylko do momentu do którego nie zmienię strony
wtf?
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
Wysłany: Pią 29 Paź, 2010 23:08
Mam problem z odtwarzaniem filmów na YouTube. W explorerze wszystko śmiga, natomiast w Mozilli nie chce. Wchodzę na YouTube wszystko widać, klikam na jakiś filmik, okno się pokazuje, klikam play, ale film cały czas się wczytuje, okno jest czarne i nic się nie dzieje.
Dodam, że filmy na wrzucie działają normalnie, sprawdzałam jeszcze na wp, ale tam też filmy działają, nie wyświetla mi się żaden komunikat i nic nie wskazuje, żeby to był problem z flash playerem.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Mam kolegę na FB, który czasem coś po japońsku wrzuca i wyświetla mi się takie cos:
co zrobić, żeby to się w japońskich znakach wyświetlało?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum