dzisiaj pierwszy dzien pracuje na ostatniej aktualizacji Firefoksa - 2.0.0.3.
jest super, najlepsze jest to ze poprawia błędy jak sie pisze na forum - to znaczy jest takie podkreślenie jak w wordzie i wystarczy tylko kliknąć mycha, strasznie mi sie to podoba bo ja zawsze pisze szybko i robie mnóstwo literówek.
polecam, napiszcie co o nim myślicie
Właśnie przedwczoraj ściągnęłam najnowszą wersję i aż się zdziwiłam, że mi literówki podkreśla i inne byczki jestem w pozytywnym szoku poza tym jest raczej tak samo funkcjonalna, tylko chyba więcej pamięci zżera.
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
ja tą wersję mam już jakiś czas, i uważam, że jest cud miód, uwielbiam ją!
_________________ Ardua prima via est.
Ania [Usunięty]
Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 16:55
To że poprawia błędy bardzo mnie zachęciło i zmieniłam właśnie opere na Firefoksa...i proszę o pomoc...wyskakują mi te wstrętne reklamy ,,,jak je zablokować?:( Niby mam zaznaczonego ptaka przy zablokuj wyskakujące okna a i tak wyskakują:(, i jeszcze mnie denerwuje ze kursor od myszy mi tak pulsuje jak stoi...jak to zmienić?
ak je zablokować?:( Niby mam zaznaczonego ptaka przy zablokuj wyskakujące okna a i tak wyskakują:(,
wyskakują, bo stanowią jakby element strony, a nie wyskakują w nowym małym okienku, mi niestety też wyskakują i jeszcze te denerwujące reklamy filmiki - nienawidzę
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Didok to Ty dopiero teraz masz nowego ff? Ja używam dwójki odkąd ukazała się na rynku i jestem zachwycona nią. Fajny jest motyw z otwieraniem przypadkowo zamkniętej karty, albo przywracaniem sesji po zwisie kompa
Just another girl left in tears.
A ja jakos nie moge sie do 2 przekonac ;p Dalej siedze na 1.5 choc motyw z przywracaniem sesji bardzo mi sie podoba jednak jakos nie moge sie przekonac, poza tym nie wiem czy mój ulubiony styl już został pod 2 zrobiony :P:P
Już od daaawien dawna używam tej wersji. Wcześniej korzystałam z Session Savera, więc to akurat średnio mi się przydało, ale przywracanie jej po np. nieoczekiwanym reboocie to fajna sprawa. I tak najbardziej przydaje mi się przywracanie zamkniętej karty .
Ja też używam tej wersji Firefoxa od dawna, ale... nie wiem, w czym jest błąd - czy to FF fiksuje, czy z moim kompem jest coś nie tak, ale co jakiś czas znika mi część zakładek (co chwila je bekapuję....) oraz wywala mi moje ustawienia programu <- z tym to już nawet nie walczę, bo wypróbowałam już chyba wszystkei sposoby łącznie z przeinstalowaniem liska. Co ciekawe - mój chłop ma identyczny problem. Natomiast w pracy nic się takiego nie dzieje, jak pracowałam na Ubuntu to tam też lisek nie miał takich "atrakcji", więc podejrzewam, że pomogłaby tylko reinstalka systemu, a na to nie mam ochoty jak na razie....
Didoczek, w Historii masz Ostatnio zamknięte karty - jak klikniesz w którąś z nich to cofa jej zamknięcie . A przywracanie sesji - jak masz otwarte pare zakładek i komp Ci padnie, to przy ponownym włączeniu możesz je odzyskać .
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum