neistetey nie pochwalę, ale może coś poradzę. jak mowi justyce. kompozycja kompozycja...
tzrecie zdjecie krzywe, nie przedstawia nic konkretnego, krzywe krzyże.
gdyby choć pierwszy był w całkości, albo w całosci jakis detal powtarzajacy sie.
poczytaj jakis dobry podrecznik bo zdjecia widocznie leca w którąś stronę, albo za cięzkie w dół albo za dużo dołu dla odmiany.
Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 20:33
całkowicie amatorsko, aparat typu małpa, ale po prostu lubię niektóre moje zdjęcia;) tu jedno z nich - wspomnienie lata pt. "do nieba...":
Ehs. Ciężka jest praca fotoreportera. Na 12. Mistrzostwach Świata Juniorów chcieli nas zabić strzelającymi piłeczkami i serpentynami, teraz chcieli nas zaczadzić, a potem ukatrupić 10 kilowymi odważnikami z kamery, która prawie by mnie w czerep walnęła ;P
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Nie da się dogodzić.
Jedni żałują, że drugi plan jest nieostry, inni woleliby złapać ostrość na ostatnie obeliski, inni na jeszcze coś innego.
Uznałem, że najlepiej będzie to wyglądać z ostrością złapaną na najbliższy obelisk.
Mam chrapkę na to miejsce i kilka pomysłów na zdjęcie łącznie z HDR, więc jeszcze tam zajde.
Gdyby kogoś interesowało więcej zdjęć z 1listopada: http://foto.kab.pl/v/1_listopada_2009/
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Niezbyt mi wyszło to HDR, nie jestem zadowolony z tego.
Ostrość jakby walnięta i chyba aparat mi się ruszył, bo na zbliżeniu widać drzewa rozmazane... ;/
Ale cóż, jakoś jest... Potem wrzuce jeszcze jedno zdjęcie HDR.
jest sprawa - chce zrobic zdjecie na prezent dla kogos, w stylu spain girl: czerwone usta, czerwona sukienka i wlosy swobodnie podpiete do gory. juz nawet robilam narcystyczne proby z aparatem przed lusterkiem nie mam tylko pomyslow na jakies inne rekwizyty, ogolnie jakas aranzacje - moze jakies zdjecie sytuacjyjne, czy co? podpowiedzta mozgi wy moje
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum