ktoś mnie tu pytał jak suszę włosy
otóż suszę suszarką z dyfuzatorem, osuszam ręcznikiem, daję odrobinę sprayu unoszącego, trochę pianki i suszę podnosząc je na szczotce, a częściowo z głową w dół - nic to nie daje
Prawda jest taka, że dawno tak źle nie wyglądały ... i przez to jebane wycieniowanie nie mogę ich nawet podpiąć.
Generalnie załamka trwa
Macie może jakąś radę na wygładzenie włosów i podniesienie u nasady? Od jakiegoś czasu mam ciągle siano na głowie i takie bez życia włosy Wiem ,że prostownicą by się wygładziły, ale mam proste jak druty włosy więc za bardzo nie chcę kasy wydawać na nią.
Finka, dasz radę a włoski ładnie odrosną. Może jakieś specyfiki zwiększające objętość by pomogły?
Odrosty wyglądają w tej chwili w ten sposób. Generalnie, nie widać aż takiej różnicy - czyli efekt osiągnięty.
Dla porównania - platyna pofryzjerowa z połowy marca.
A nie mam pojęcia czymś z Joanny, w każdym razie co miało piękny zapach szamponu i obrzydliwy bordowy kolor jak krew. O_O yhm. E tam, zobaczymy co z tą platyną... Jak się spodoba Adamowi, to może zostawię Zresztą... różnica nie jest jakaś super kolosalna...
passion, natura dała przynajmniej włosy dobre. One chyba przeżyją wszystko
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
To do takich krótkich da sie dready? Szczęściara jak Cię spotkam gdzieś na ulicy to na pewno Cię poznam!
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum