grałam w to swojego czasu i juz mialam ciąże . Ale od czasu zajscia nie interesowalam sie juz nią, wiec nawet nie wiem co sie dzieje z moim małym baby
hehe..
[ Dodano: Czw Gru 08, 2005 11:01 pm ]
hahah wlsnie zalogowalam sie tam po pol roku nielogowania sie i dostalam informacje ze moje dziecko zostalo przeniesione do wirtualnego domu dziecka !!!!!!!!hahaha.. i ze moge je jednak odzyskac..oni tam ale opcje mają.
[ Dodano: Czw Gru 08, 2005 11:04 pm ]
ale sie zarejestruje od nowa i pogram znowu . bo pamietam ze w miare wesola byla ta gra
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Wysłany: Sro 18 Sty, 2006 11:00
Udało mi się po 7 minutach za pierwszym razem. Łut szczęścia, czy jestem genialna?
Dzięki, Rosemary, poprawiłaś mi humor, bo coś z nim dzisiaj kiepsko było.
Magda [Usunięty]
Wysłany: Sro 18 Sty, 2006 11:39
Kurczę, coś się stało, czemu mnie nie wyświetliło jako MagdaP, tylko jako Gość?
hahha... a ja sie zastanawiam co to za gości na forum mamy
może się nie zalogowałaś albo forum odebrało cie jako jako osobe niezalogowaną bo wtedy jest się gościem chyba o ile sie nie myle...
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Magda [Usunięty]
Wysłany: Sro 18 Sty, 2006 11:52
Cholera, jestem zalogowana przez tzw. całyczas, nie wiem, co się stało.
Gość ze mnie, nie ma co Gościówa raczej
Drugi raz nie będę rozbrajała paczki, bo się załamię, jak mi nie wyjdzie.
Drugi raz nie będę rozbrajała paczki, bo się załamię, jak mi nie wyjdzie
ALE przynajmniej raz ci się udało
jak jak otworzyłam link poklikalam moze 3 razy na rozne kombinacje liczb(nie rozbroiłam bomby) i zamknelam sronke Nie mam cierpliwości do takich rzeczy i w ogole jak widze liczby przypomina mi sie od razu kombinatoryka z matematyki i jakos mnie to odpycha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum