A propos papierosów-sprzedają jeszcze czekoladowe Black Devile? Nie palę mniej więcej od października ubiegłego roku, ale czasem bym sobie zapaliła takiego Black Devila, inne fajki już zupełnie mi nie smakują.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ano, są nietypowe. Ale w smaku już nie.
Papierosy fu jeszcze jakiś czas temu myślałam, że może i miałabym ochotę, ale tak na dobrą sprawę, to chyba tylko jakiś lajtowy mentolowy (w stylu west ice, te też są w "cienkiej" wersji, nie?) byłby w stanie przejść mi przez gardło
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ja palę jak już się nawalę xD ale najczęściej sobie sama skręcam, mam bletki, filtry, wiśniowy tytoń i przed imprezą skręcam z 30 fajek Te moje fajki są bardzo lajtowe. No inne mi już przez gardziel nie przechodzą.
natalenka, facet mi powiedział, że mi kiedyś kupi elektronicznego papierosa, bo ja nie jestem uzależniona, nawet teraz już w ogóle nie palę, bo mi po prostu fajki nie smakują, ale lubię po prostu tę czynność
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum