Potrzebuje szybkiej odp. Jak dlugo gotuje sie kukurydze w kolbie? NA necie pisza ze od 10 min do 60min, ale pamietam, ze ktos tu mowil o max. 15. Nie moge znalezc tego postu. Sprawa jest PILNA,
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
kota,
Nie ma rady, musisz przejrzeć dokładnie szafy.
Mogą się wylegać w kilku miejscach, albo w ogóle wszędzie po trochu. Jeśli macie tam u siebie mróz, to można wywalić ciuchy na mróz. (nie wiem jednakowoż jak to działa na jaja)
Ja miałam tragedię po kilkumiesięcznej nieobecności w domu, kiedy cholery się w spokoju lęgły. Zrobiłam generalne sprzątania mieszkania, wszystkie ciuchy wylądowały w workach na śmieci, szczelnie zawiązanych i wszytko zostało sukcesywnie uprane i uprasowane z użyciem pary. Plus dokładne odkurzanie wszystkich szpar w podłodze i nie tylko. Prasowałam nawet obicia kanapy i foteli (ale to można spokojnie uznać za wyraz paranoi). Natomiast na ile to dało rade dowiem się coś mi się zdaje na wiosnę.
_________________ Life is what happens when you have different plans
Liska, łojezu masakra, to chyba sie na emeryturze tym zajme
ale dziekuje, niemniej tymczasowo zastosuje jakies srodki lagodzace albo naucze sie zyc z dziurami ubraniami. tylko wstyd troche.
poswiece swoje zycie wynalezieniu jakiejs nietoksycznej dla ludzi i w ogole nieuciazliwej trutki na mole
Mechanicznie, inaczej się nie da.
Czyszczenie olejami + ciepła ściereczka, krem czyszczący dr. Hauschka bardzo w tym pomagają, ale koniec końców i tak trzeba zrobić to łapami. Może wybierz się do kosmetyczki, a potem zacznij już dbać o cerę tak, żeby pory się tak szybko nie zatykały? Wcześniej miałam sceptyczny stosunek do takich mechanicznych metod, zwłaszcza jak przestawiłam się na kwasy, ale kwasy to jednak element pielęgnacji, oczyścić to się da chyba tylko mechanicznie albo hardkorowym złuszczaniem. I potem profilaktyka.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zna ktoś z Was jakiś przepis na danie bezglutenowe, które mogłoby zaangażować ok 5 osób i trwało mniej więcej godzinę, ale nie smażone, a raczej gotowane? Help me!
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
Halo, potrzebuję kogoś, kto w Niemczech mieszka Wiem, że są dziewczyny, ino nie pamiętam które Mam pytanie o pewien lek i ewentualną możliwość zakupu i wysyłki do Pl
Uprzejmie informuję, że zadaniem studentów piszących egzamin z MPP jest zakreślenie odpowiedniej literki: P (jeśli stwierdzenie w pytaniu jest prawdziwe) albo F (jeśli jest fałszywe). Egzamin będzie formą pośrednią między testem i egzaminem otwartym.
Egzamin będzie miał otwarte pytania i zakreślankę P lub F, czy samą zakreślankę ? No nie ogarniam Help !
Ja zrozumiałam to tak, że część pytań będzie otwarta a część test. Ot co.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum