Konrad, ogólnie wszystkie takie rzeczy sa w "Biurze biurokracji"
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Eirean, jeśli nigdzie indziej w internecie go nie podawałaś to nie.
Jakby się bardzo, ale to bardzo, bardzo mocno uprzeć i tupnąć nóżką to można i rakietę w kosmos wysłać.
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
greta, a może takie saszetki zapachowe do odkurzacza?
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 18:15
greta, ja nie polecam saszetek (są do kitu) tylko zapachy w takim naboju, tak to wygląda:
Miałam takie różnych firm i każde były dobre. Zapach dosyć mocny i po odkurzaniu jeszcze chwilę pachnie w domu. Mi taki jeden starcza na ponad miesiąc (odkurzam prawie codziennie)
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Karolina, gdzie to można dostać? Dorwie się na allegro? Saszetek nie używałam, więc nie wiem do czego się nadają Zapodałam takim pomysłem bo słyszałam o takich możliwościach.
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 18:27
natalia, na allegro dostaniesz na pewno. Ja kupowałam kiedyś w Tesco, w Biedronce i na 100% są w Realu.
Są świetne, moja mama zawsze używała, żeby zabić zapach sierści wciąganej do odkurzacza. Najładniej pachną leśne i cytrynowe. Kiedyś kupiłam przez pomyłkę kwiatowe i tak śmierdziały, że matulu
Nic więcej."
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 19:01
greta, prosto do worka.
Nic więcej."
Takie z dupy pytanie trochę...
[Uwielbiam kupować, testować kosmetyki, no w ogóle ], ale dzisiaj zeszłam całe miasto w przeszukiwaniu podkładów, które zadowoliłyby mnie a) odcieniem b)ceną
No i udało mi się znaleźć http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2101 [Lasting Performance z Mac Factor'a] w Astorze za 34,90 zł. No i teraz siadłam i zastanawiam się bo dzisiaj [tj. ten sam dzień co kupiłam] widziałam w Rossmanie ten sam podkład niczym się nie różniący za 60 zł i zazwyczaj cena jest mniej więcej w tych granicach.
No i to by mnie nawet nie dziwiło bo może mają akurat taką samą wyprzedaż, ale często zdarza się tak, że np. w Astorze ceny są zupełnie niższe niż w tych Rossmanach i Superpharmach, no i moje pytanie - dlaczego skoro zazwyczaj za granicą kosmetyki są o wiele tańsze niż w Polsce?
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum