Że poprzedni wątek urósł, to zakładam nowy
Zapraszam do zadawania pozornie głupich pytań i udzielania mądrych odpowiedzi
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
czy taka kabina do wanny - żeby można było w wannie wziąć prysznic na stojąco - ma jakąś swoją nazwę?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
no ja właśnie zawsze wiedziałam, ze będę mieć takie coś
u rodziców jest prysznic.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
dziewczyny, jak się idzie na wesele czy imprezę i chce być czesanym przez fryzjera, a malowanym przez kosmetyczkę, to w jakiej kolejności?
Najpierw makijaż potem fryz czy odwrotnie?
_________________ Kiedy odejdę zostaniesz sam, sam jak ja gdy jeszcze byłam. A.Kobiec
Ja też mam pytanie. Moja mama kupiła sobie skórzane rękawiczki w jakimś sklepie. Były pakowane w kartonowe pudełka z szybką W domu po kilku(nastu) dniach okazało się, że w środku rękawiczki są z tym takim śmiesznym białym magnetycznym zapięciem. Widocznie kasjerka zapomniała zdjąć.
Moja mama nie ma paragonu i boi się, że jak pójdzie poprosić, żeby zdjęli przy kasie, to jeszcze oskarżą ją o kradzież albo coś Da się to ustrojstwo jakoś zdjąć samemu?
_________________ What would you do if you were not afraid?
Jak i czym czyścić płytki prostownicy? Wstyd się przyznać ale poprzedniej niczym nie czyściłam a jak już się w końcu zabrałam za czyszczenie to nie mogłam jej domyć (po bokach płytek zebrało się trochę środków do stylizacji). Na mokro/na sucho? Czym to robić bez ryzyka uszkodzenia jej?
amisu, tylko sprawdź najpierw czy nie nie jest z farbką (bo czasem takie dają), no ale jak zwykły to możesz rozbrajać choć ja też kiedyś miałam taką akcję i pojechałam do sklepu, pani tylko popatrzyła, uśmiechnęła się i zdjęła..
_________________ "Wiem, że nic nie wiem, a jak nie wiem to nie mówię, że wiem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum