ok juz kupilam plyte wg polecenia pana empikowego
ne mam jak sie zabawic w detektywa, bo P nie mieszka w k-ce, i nie predko bede w domu u niego.
mam nadzieje ze mu sie spodoba.
cos z wytworni kanie westa, ale juz mam schowana, pozniej napisze co to
wiem że nie które z was kupowały pończochy takie zimowe
powiedzcie mi- dobrze sie sprawdzaja, dobrze sie trzymaja?
ja zawsze z takimi zwyklymi [samonośnymi z taka taśmą sylikonową] mam obawę że mi spadną, więc tym bardziej sie o takie zimowe boję, a na randkę do spódnicy to tak jakoś obciachowo rajstopy zakładać, wiecie, w "razie czego"
czy jakąś konkretną firmę w tej kwestii polecacie?
bo z drugiej strony nie chciałabym wydać 40 zł na pończochy
to dla mnie dużo, choć wolę kupić jedne a porządnie się trzymające niż celować na ślepo
bo wiecie, ja sobie od razu zwizualizowałam taka scene:
idziemy na spacer, albo jestesmy w centrum handlowym, i nagle moja ponczocha ląduje w okolicach kostki haha bo wstyd na 100%
Patka Emka, Mi wczoraj zjechała kabaretka a na Wigilii, więc powiedzmy, że podzielam fobię. Co do pytania - ja wczoraj dostałam takie zakolanówki (czyli pończochy ciepłe) i muszę przyznać, że się grzecznie trzymają... na rajstopach, Na skórze - dizaster,
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Guzik, samonośnie trudno chwycić tymi żabkami od pasa.
Ja samonośne noszę i trzymają się elegancko, choć motyw z sunięciem się mam za sobą - poprawiałam w Sukiennicach cóż, życie
Choć np idąc na spacer świąteczny np, tak jak dziś mam to w planie, ubieram pończochy, na to rajstopy, bo zimno, a w mieszkaniu chlopa je porzucam Ciepłe są, to fakt, że świadomość posiadania na tyłku samych majtek źle na mnie wpływa
Jak zmienić miejsce zapisu pobieranych plików? Zapisuje mi w "moje dokumenty", a chciałabym żeby zapisywało mi na pulpicie albo żeby pytano mnie gdzie zapisać. Pamiętam, że kiedyś cos takiego ustawiałam, ale nie pamiętam gdzie.
Windows xp / firefox
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
Narzędzia -> Opcje -> Ogólne
Masz dwie opcje. 'Pobierane pliki zapisuj do [tu gdzie masz aktualnie ustawione i możesz zmienić]'
i druga, która każe zawsze pytać.
wybierasz i gotowe
_________________ I gave you my hand
I said it's okay letting go time to leave here
Zamykam i robię nowy wątek zaraz, bo ten urósł przepotężnie!
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum