czy takie zapięcie portmonetkowo-torebkowe ma jakąś nazwę?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Kupiłam buty w CCC za 89,90. Niestety kupiłam za małe, strasznie mi się podobały a większych nie było. Po jednym wyjściu (do samochodu i kilka kroków do domu i z powrotem) stwierdziłam, że nie dam rady w nich chodzić.
Przyniosłam do pracy, koleżanka przymierzyła, stwierdziła, że ładne i że bierze.
Powiedziałam jej cene 80 zł. Czy to ok? Czy powinnam taniej? jak uważacie?
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Lecialam z GND do Londka i Wizzair sie rozwalil. Mielismy pierwsze podejscie (oblot nad pasem, bez siadania) do awaryjnego w Pyrzowicach, potem drugie, oczywiscie udane. Wywalili nas na terminal, zamkneli w pokoju i bylo 6h czekania. Z jednym kiblem, z zamknietym barem, woda tylko z kranu. Obsluga bardzo szorstka, nie pozwolili wyjsc na fajke, zero informacji dla pasazerow, wielka awantura. Potem wsadzili nas z powrotem do rozwalonego samolotu i po niecalej godzinie mielismy drugie awaryjne (tez z probnym podejsciem) w Budapeszcie. Tam nas wepchali do drugiego samolotu i nast 3h lotu do Londka (na szczescie pomyslnie). Brrr...
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
najgorsze na jakim byłam to Hurghada, pełno złodziei, którzy niby pamagają za napiwek ale tak naprawde kradna.
np strażnik przy bramce bezpieczenstwa każe wysypać pieniadze z kieszeni i je kradnie skurwiel zamiast oddac.
ale to egipt :p
czym właściwie różnią się męskie paski od damskich? nie chciało mi się chodzić po galeriach a chciałam sobie kupić skórzany pasek i kupiłam męski. teraz się zastanawiam czy to nie obciach w takim wyjść
ja mam dwa męskie paski i poza tym, że były za długie i musiałam dorobić dziurki, to niczym się nie różnią od damskich :]
no może wyglądem klamry (więc raczej jakieś motylki i inne srylki odpadają), ale skoro to zwykły skórzany pasek to nie widzę problemu.
imo kobiety mogą nosić męskie akcesoria, gorzej w drugą stronę.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum