Parę dni poużywałam i wywaliłam. Póki co strasznie się przycina i wiesza.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Google Chrome jest genialne, wysylalam dlugiego maila z zalacznikiem, bardzo sie spieszylam (kazda sekunda na wage zlota) i zapomnialam o zalaczniku. Pan Chrome wyplul mi wiec komunikat w stylu: "czy chcesz wyslac wiadomosc bez zalacznika? w tresci Twojego maila jest wyrazenie "w zalaczniku", jednak zalacznik nie jest dodany."
łał
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
Google Chrome jest genialne, wysylalam dlugiego maila z zalacznikiem, bardzo sie spieszylam (kazda sekunda na wage zlota) i zapomnialam o zalaczniku. Pan Chrome wyplul mi wiec komunikat w stylu: "czy chcesz wyslac wiadomosc bez zalacznika? w tresci Twojego maila jest wyrazenie "w zalaczniku", jednak zalacznik nie jest dodany."
łał
roisin, czy używasz gmaila? bo jeśli tak, to w każdej przeglądarce tak by to zadziałało. bo to funkcja właśnie gmaila jest.
dlaczego nie działa mi flash na żadnej stronie? jutjuby, wrzuty i tak dalej, animacje np na bannerach działają.
nie dotyczy to tylko Google Chrome, Mozilli też. reinstalowałam flash, czyściłam pamięć i takie tam podstawowe zabiegi, które wygooglowałam. sprawdzałam podstawowe ustawienia (w zaawansowane rejony z tytułu bycia technologicznym beztalenciem, nie dotarłam).
dźwięk działa, obrazu nie widać - białe tło albo wielokoloowe niewiadomoco.
może jakieś pomysły? może Konrad?
Ściągnęłam Google Chrome i mam pytanie.
Jak włączam przeglądarkę albo otwieram nową kartę to pokazuje mi jakie strony ostatnio odwiedzałam, nie chcę tego
Jak to zmienić żeby np. pokazywało mi stronę www.google.com
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
misia, po prawej stronie na górze masz taką ikonkę klucza hydraulicznego wchodzisz w Opcje, Podstawy, Po uruchomieniu -> zaznacz Otwórz stronę początkową i pod spodem wpisz adres, zatwierdź i wio.
misia, jak najedziesz kursorem na prawy górny róg pola "najczęściej odwiedzane", to wyświetla się krzyżyk, wystarczy go wcisnąć i pole zostanie zwinięte. Tak samo dla ostatnio zamkniętych stron (kart).
Gdybyś jakimś cudem chciała to jednak z powrotem, to one zostają zwinięte do linków na dole.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum