W ramach odstresowania po sesji chciałam pograc w jakąś gierkę. Dysponujecie czymś fajnym, co ,mogłybyscie przesłac? Stary dobry Trancportycoon gdzieś mi sie zmył. Jak próbuje coś ściągać z netu to sa to albo instrukcje, albo dema.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Dzieki, zaraz pościągam sobie. Z tej strony próbowałam już ściągać grę i mi jakieś instrukcje pościągał. Ja jakoś nie umiem skutecznie ściągać.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
aguu własnie próbowałam to ściągnąć i mi jakieś instrukcie pościągał. Ma ktoś może ta grę?
Ja ostatnio spędziłam 2 miechy nad www.plemiona.pl <- taka on-line'owa gierka
Poza tym to gram w gry z czasów mojego dzieciństwa, czyli w gry z pegasusa http://www.pegasus.prv.pl/ <- sciagnij sobie emulator a potem to juz sobie poradzisz
Na plemionach bylam bardzo dlugo ale nie udzielalam sie juz pozniej za czesto i generalnie zostalam sama, napadli mnie i kuniec.
a pegasusa uwielbiam sonia doslownie tą stronka mi dziecinstwo przypomnialas
Super sobie pograć znowu w te gierki
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Własnie takie gry lubie jak Theme Hospital lub Transport Tycoon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum