Kochałam się z moim partnerem. Z poczatku on byl bez gumki, do czasu az bardziej sie podniecil wtedy ja zalozyl. Twierdzi ze powinnam byc zupelnie spokojna i ze naprawde nie mam sie czego obawiac. ja jednak wolę was spytac. Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy, wogole jakies jest w takiej sytuacji??
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 284 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:30
chcesz to się pocieszaj-prawdopodobieństwo ciąży i tak istnieje.
nie chcesz mieć dzieci to się zabezpieczaj porządnie a nie szukasz wytłumaczeń bo nie skończył,bo okres,bo to,bo tamto
suzkaa [Usunięty]
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:32
Za mila to ty nie jestes. nie pocieszam sie, aczkolwiek uwazam ze chyba musialabym byc mega pechowcem?
Widzisz problem polega na tym ze jesli on nie wejdzie we mnie rpzed zalozeniem gumki to podczas jej zakladania zwyczajnie kolega odmawia mu wspolpracy.
Ciupakabra [Usunięty]
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:33
suzkaa, po prostu teraz zrób test (po 14 dniach od stosunku). Nie panikuj bo prawdopodobieństwo ciąży jest niewielkie a na następny raz pamiętaj o zabezpieczeniu
[ Dodano: Nie 07 Cze, 2009 20:34 ]
suzkaa napisał/a:
Widzisz problem polega na tym ze jesli on nie wejdzie we mnie rpzed zalozeniem gumki to podczas jej zakladania zwyczajnie kolega odmawia mu wspolpracy.
może pora pomyśleć o innym zabezpieczeniu ?
suzkaa [Usunięty]
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:35
Pamietalam o zabezpieczeniu. mowie jak sytuacja wyglada. Poporstu wydawalo mi sie ze skoro zalozy gumke naprawde sporo przed sytryskiem to prawdopodobienstwo ciazy jest praktycznie zadne.
Hmmm... no chyba bedzie trzeba wybrac sie po tabletki.
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 284 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:38
z całym szacunkiem-NIE pamiętałaś o zabezpieczeniu.stosunek przerywany (a Ty taki uprawiałaś) to NIE JEST metoda antykoncepcji.
może i ryzyko nie jest wielkie,ale jest i nie ma co na siłę szukać wytłumaczeń.albo ryzykujesz i godzisz się z tym,że możesz mieć pecha,albo zabezpieczasz się porządnie.
a jak chłopak ma kłopoty z erekcją bo biedakowi źle w prezerwatywach to można pomyśleć o innych metodach antykoncepcji.wybór jest naprawdę duży.
suzkaa [Usunięty]
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:40
Ehs. nie wydaje mi sie abym wpadla. ale wiem jedno ze nigdy wiecej takich akcji.
Czym moga byc spowodowane takie problemy z erekcją?
Ciupakabra [Usunięty]
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 19:43
suzkaa napisał/a:
Czym moga byc spowodowane takie problemy z erekcją?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum