mam pyatnie - jaką trwałosc / okres ważności mają globulki?
nie mam czasu dłuzej szukać, a tu chyba ktoś używał.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
no domyslam sie i wlasnie jestem ciekawa.
nie uzywam na razie, po prostu pytam tych, ktore uzywają/uzywały, ew. farmaceutek, bo maja je pod ręką.
informacja jest mi potrzebna i tyle, najwyzej pojde sama do apteki i zapytam, ale nie lubie ludziom zawracac głowy.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Pucca [Usunięty]
Wysłany: Sro 23 Kwi, 2008 17:39
Guzik napisał/a:
mam pyatnie - jaką trwałosc / okres ważności mają globulki?
Oj dłuuuuuuuugi. Ja stosuję na razie gumki i globulki, ale ostatnio gumka się zsunęła, i nie zauważyliśmy tego Po prostu horror. Jest bardzo ślisko i stosunek może się przez to wydłużyć (jedyne dobre). Ale wycieka, śmierdzi, 'mlaska', lepi się i do tego ja mam tak, że przy rozpoczęciu współżycia, przy wejściu mnie parzy/piecze. A później przechodzi. Heh...
Angela [Usunięty]
Wysłany: Sro 23 Kwi, 2008 18:48
Zgadzam się z Pucca.Globulki mają długi okres ważności,ale trzeba liczyć się z tym,że nie zawsze ich używanie sprawia przyjemność.Myślę,że same w sobie mają dużą skuteczność,ale nie tak dużą jak gumki.Na pewno jest to też kwestia wprawy i wiedzy w jaki sposób należy ich używać,bo tak jak już Pucca wspomniała globulka może się wylać,więc lepiej,żeby zastosować jeszcze drugi środek antykoncepcji.Gumka jest dobrym sposobem,ale przy jednoczesnym użyciu globulki,która się pieni,zwiększa to ryzyko ześlizgnięcia prezerwatywy,no i w tedy wpadamy w histerię.Co prawda używałam gumek i globulek przez jakiś czas,ale przeszłam na tabsy,bo oszczędzają mi zdecydowanie więcej stresów ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum