Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Gynalgin i okres..

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hanca
Pon 28 Mar, 2011 18:21
Gynalgin i okres..
Autor Wiadomość
Waniliova 

Wysłany: Pon 24 Sie, 2009 13:48 

Ok wiec ja zaczne je brac jak wroce ;)

EVI 

Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 00:40 

odświeżam, dostałam dziś gynalgin, w ulotce jest napisane, żeby zacząć 2-4 dni od końca krwawienia, dziwne to to.. stosować się (okres mam dostać w niedzielę, więc musiałabym przerwać) czy zacząć już teraz? bo nie wiem czy się nie zadrapię do tego czasu :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
hanca  przerwanie brania tabletek  zastrzyki  10 dzien cyklu a tabletki  badanie beta hcg  yaz wymioty  pominięcie tabletek  novothyral  po odstawieniu qlairy  kalisz  interakcje z tabletkami  petting a ciąża  aerts  tabletki i prezerwatywy  leki a yasmin  claritine  novynette wzięłam tabletke po 8 dniach  foxy  maleinian  podczas okresu  zmiana na  bieliźnie  antybiotyk i przerwa  krawienie z odstawienia  hcg beta  uspakajające  z wytryskiem  nuvaring na tabletki  kolagen  penis  labofarm  dentysta  marvelon  laryng  Seasonelle,  wpływ na działanie  persen  przeziębienie  ulotki  sms  brak przerwy  kina  pierwsza tabletka za wczesnie  test ciązowy  refundowane  dni plodne kiedy sa  pu+erh  pęcherzyk graffa  zapalenie nerek  wazektomia  pominieta tabletka  wziełam 2 tabletki jednego dnia  lekarz  curly  sok z grejpfruta  sex z prezerwatywą  enka  krwawienie z odstawienia  od kiedy ochrona antykoncepcyjna  novynette i magnez  yaz najtaniej  novynette stosowanie  objawy ciazy  skrzepy  lista ginekologów  dni plodne po porodzie  gasec  loestrin 20  zupa brokułowa  co obniża skuteczność tabletek  opener  skutecznosci  pocenie  krwawienie podczas brania tabletek  theraflu  plamienia odstawienie  chce zajsc w ciaze  interreakcje  malwa  Novynette  okres novynette  niplette  Prezerwatywy z wypustkami  bellergot  stediril30  świat zdrowia  wymioty, plamienie  polopiryna  cilest yuzpe  zineryt  chlamydia  enzymy trawienne  logest krwawienie  jagoda  żeń-szeń  cykl 32 dni  plastry  bol  cindy 35]  krążek dopochwowy 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 13