Wysłany: Pon 14 Lut, 2011 09:05
No właśnie nie wiem, bo szanowny pan zaczął kręcić nosem W zeszłym roku mnie sam namawiał, a ja nie chciałam, a teraz odwrotnie.
Ale będę urabiać, najwyżej bez niego pojadę
_________________ From too much love of living
From hope and fear set free
We thank with brief thanksgiving
Whatever gods may be
That no life lives forever
JADE JADE JADE!
musze pojechać!
czy w razie gdybym sie wybrala moge sie do kogos z forum przyczepic? ostatnie sama tez sie pobujam, ale wiadomo, ze z kims razniej...
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Ja już w sumie nie wiem, czy chcę jechać.
Póki co lista wykonawców do mnie nie trafia.
Ech... Jeszcze miesiąc temu byłam strasznie napalona (bo Coldplay) , a z każdym czwartkowym ogłoszeniem artystów coraz bardziej kwaśnieje mi mina.
Wysłany: Pon 28 Lut, 2011 09:43
No ja też się ciągle zastanawiam, póki co, lista mnie nie powala... Chciałabym taki skład jak rok lub dwa lata temu, kiedy nie mogłam jechać...
Whatever gods may be
Podobno jest masakra z noclegami. Ludzie myślą, że jak 10 edycja to będzie szał i jest straszne oblężenie. No ciekawa jestem... Może trzymają perełki na koniec jednak i będzie klops
_________________ What would you do if you were not afraid?
Wysłany: Pon 28 Lut, 2011 11:22
Tego nie brałam nawet pod uwagę, umknęło mi, że to już 10 edycja. Wykiełkowała za to we mnie nadzieja, że będzie coś wyjątkowego
Whatever gods may be
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum