kto z antyforum się wybiera? i kogo pragnie zobaczyć na żywo? macie już zaplanowany nocleg czy czekacie na ostatnią chwilę?
artyści, którzy do tej pory są pewniakami:
duffy, gossip, the kooks, arctic monkeys, the ting tings, placebo, basement jaxx, buraka som sistema, crystal castles, kings of leon, madness, moby, speed caravan.
w tym roku trwa aż 4 dni, a to dopiero początek listy artystów
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 370 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 15:42
mi na chwilę obecną podoba się tylko Crystal Castles i czekam na kolejnych wykonawców. Wtedy zdecyduję, czy jechać
_________________ the best is yet to come
Ciupakabra [Usunięty]
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 15:49
cały rok obiecuję sobie, że zaliczę wszystkie fajne imprezy... A potem się okazuje że nie stać mnie nawet na jeden wyjazd Ale na Bielawę w tym roku muszę! o ile wezmą się wreszcie za organizację bo planują chyba tylko jeden dzień i z nie wiadomo kim
ja planowałam nie jechać, ale potem ogłosili placebo. a, że mój brat się wybierał, to sobie pomyślałam "a co tam, na jeden dzień, co mi szkodzi". no i potem wyskoczyli z małpkami i kooksami (do tego jeszcze chetnie bym the ting tings zobaczyla), a nie sadze, bym miała takie szczescie i by grali w jeden dzień... więc, siłą rzeczy, muszę jechać
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Konrad, a owszem przynajmniej ja bardzo chcę tam się pojawić mam nadzieję, że zespoły dopiszą moje skromne życzenia to VADER, FRONTSIDE I TSA a reszta to mi majta
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 16:37
ja jade koniecznie
poki co,glownie dla kings of leon, placebo i the kooks ale np. duffy tez chetnie zobacze.hmm,zobaczymy,kogo jeszcze zdradza, dzis chyba bedzie cos wiecej wiadomo.
open'er to super impreza i nie moze mnie ominac. na szczescie jestem w tej komfortowej sytuacji,ze mam rodzine w sopocie,wiec sprawa noclegu z glowy
Placebo pragne powtorki z Torwaru 2007, bo byl to jeden z lepszych koncertow mojego zycia.
Poza tym Crystal Castles.
Reszta jakos slabo mnie rajcuje,ale czekam na cos w stylu zeszlorocznego koncertu Sex Pistols albo Beastie Boys w 2007.
Generalnie opener zawsze jest genialna impreza, a ja wychodze z zaloezenia, ze nawet jak sie lubi 3 wykonawcow tylko to i tak sie cala zabawa zwraca (w praktyce, liczac dojazdy, zwraca sie przy 2 )
ja chcialam do jarocina pojechacw zeszlym roku ale mi nie wyszlo, na woodsock zreszta tez
stotka- na polu jest nie tyle niewygodnie i robaki, co glosno, a nad ranem duszno i goraco
polecam ci i tak wziac karnet z polem, bo przy zabawie, ktora trwa srednio 10-12h naprawde sie to przydaje
kota, na bank nie wezmę karnetu z polem - raz spałam na polu na festiwalu i to juz nie wchodzi w grę. jak miałam jakieś toboły to je dawałam do depozytu albo komuś do przechowania i to było z głowy.
w jarocinie byłam w zeszłym roku na ostatnim dniu - blood red shoes i the subways dali czadu
na open'erze tez bylam, ale wcale jakos się tym nie jarałam tak, jak teraz.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
roisin, hotel albo schronisko. bo nie mam tam zadnych znajomych
w 2008 spalam w schronisku z gdansku - wsio ok, tylko było czynne od 6 do 22... raz wrocilismy ok. 4 i nas nie wpuscili. mimo, ze w srodku była pensjonarka. no ale - bywa.
roisin, a Ty skąd jestes? spisz na polu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum