koledze zona kazala być na czczo
ludzie sa beznadziejni, wszystko aja napisane, ale i tak lepiej jak ktoś powie :/
mnie nigdy nie chcieli ważyć
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
ja w liceum chciałam oddawać to mnie odesłali, bo powiedzieli że za mało ważę
gdzie te czasy, kiedy byłam szczupła i zgrabna?
ale za to krew mogę oddać
napisałam ci a fb.
może uda mi sie A. i brata zabrać.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Patka Emka, jesli oddajesz krew na czyjaś rzecz w innym miejscu, grupa krwi nie ma znaczenia.
chodzi o uzupełnienie jednostek krwi i żeby dla danego pacjenta jej nie zabrakło.
heidhr ja spytam brata czy nie planuje tylko że on zazwyczaj tylko krwinki czerwone oddaje ale za to w Warszawie
_________________ "Aut viam inveniam aut faciam" "Chi vuol farsi amare, amabile deve diventare" Proverbio
"Jeżeli coś jest niemożliwe do wykonania , dajcie to zrobić Polakom" Napoleon Bonaparte
Dziewczęta, wiele razy któraś z Was pisała o braku mozliwości dopisania się do bazy dawców szpiku, dla Krakowianek jest okazja, akcja zaczyna się dzisiaj.
Kochani,
trzy miesiące temu urodziła mi się siostrzenica, niestety wykryto u
niej poważną wadę genetyczną, organizm dziewczynki nie produkuje
przeciwciał. Jedyny ratunek to przeszczep szpiku, zwracam się do was z
prośbą o pomoc, jeśli tylko możecie zgłoście się proszę do Centrum
Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa na ulicy Rzeźniczej 11 w Krakowie i
podajcie hasło "szpik dla Niny". Akcję rozpoczynamy jutro i można
zgłaszać się codziennie od 7:30 do 16:30, próbki będą zbierane do 10
maja, możliwe że uda nam się przedłużyć akcję jeśli będzie
wystarczająca ilość chętnych.
Przekażcie informację znajomym i rodzinie, im więcej przebadanych tym
większa szansa na znalezienie dawcy, dajcie znać jeśli macie jakieś
pytania chętnie wszystko objaśnię,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum