Witam! Poniewaz psy to moje drugie życie (a według mojego męza nawet pierwsze) to postanowiłam przedstawić Wam moją dziewczynkę!
Ida ma obecnie 2,5 roku a jest u mnie od 3 miesiąca życia. Poprzednią sunią, za którą cholernie tęsknię, była Lazy, ktora z powodu białaczki jest juz od ponad 2 lat za Tęczowym Mostem.
Wiem, ze jestem nieźle szurnieta na punkcie mojej suczki, ale przecież każdy ma jakieś zboczenia prawda?
Zeby było w miarę po kolei to oto Idusia za malucha!
A tu już duza dziewczynka;)
Dla mojej psicy najważniejsze są kijaszki, potem żarcie, potem długo, długo nic i dopiero mamusia (czyli ja! )
A tak oto psina lewituje;)
Trochę Was pomęczę fotkami, ale mam nadzieję, że przeżyjecie;)
Tak cieszy sie mój pychol kochany!
Czy ona nie ma wiecznie durnej miny?
Ida uwielbia zabawy z moją chrześnicą, zreszta ona kocha wszystkie dzieci. Jak dziecko ma w rece odpowiedni atrybut (czutaj kijaszka) to ona nawet na ogonie zatańczy
[ Dodano: Sob 28 Cze, 2008 16:09 ]
A to Ida na naszym miesiacu miodowym
zeby nie było my tez tam byliśmy razem z nią:)
Ze względu na to, ze dziewczynka potrzebuje nieco pocwiczenia szarych komórek to nieco się szkolimy
A po pracy umysłowej standardowe szalenstwo!
Chwila odpoczynku w cieniu
I na koniec tej serii moje ukochane oczko!
foxy [Usunięty]
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 16:13
Kochany piesio, uwielbiam takie psiaki
Sliczna jest !
śliczne zdjecia Najbardziej mi się podoba jak się pychol kochany cieszy
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
PaulinkaP [Usunięty]
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 16:23
To spojrzenie jest wyjątkowe
Aaaa zapomniałam o tym, ze Ida to urodzona wydra! Jak widzi wodę to nie mozna jej powstrzymać od wykąpania sie
A to kilka dzisiejszych fotek. Pogoda była paskudna, ale spacerowaliśmy az 4 godziny. Teraz szalona Buba śpi jak zabita!
Ciocia Sylwia tradycyjnie juz zabawia dzieciaki!
Mniejszego kija nie opłaca się nawet podnosić!:evil_lol:
A tu spięci i czekający na rzut;)
Rzucasz ciotka czy nie rzucasz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum