piaskun223, to, że "dziewczyna nie miała orgazmu, jest dziewicą i miała już tę swoją wydzielinę" to nie ma nic do rzeczy. Przy pettingu i kontakcie w sposób, jaki opisujesz, zawsze jakieś tam ryzyko ciąży istnieje, ale ja bym się na Twoim miejscu raczej nie przejmowała, jak mam być szczera. Odsyłam do odpowiedzi na podobne pytania - 3 strony wcześniej w tym samym temacie. Czytać proponuję, czytać... http://www.antyforum.pl/v...er=asc&start=90
piaskun223 [Usunięty]
Wysłany: Pon 23 Lis, 2009 10:48
<error>
Ostatnio zmieniony przez piaskun223 Pią 18 Gru, 2009 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 362 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 23 Lis, 2009 11:01
strasznie zawiły ten Twój opis. Ale dla mnie wniosek z tego jest taki,że plemniki to nie są turbokombosy, i raczej nie przeżyły starcia z 'innymi rzeczami' , o których piszesz.
piaskun223, raczej mi się już nic nie przypomni, bo już wszystko napisałam. A jeśli szukasz potwierdzenia jeszcze u kogoś innego, to zapraszam do lektury tegoż oto wątku. A na niedopuszczanie do siebie takiej myśli teraz jest już trochę za późno było myśleć wcześniej...? Ale nie martw się. Ciąży to raczej z tego nie będzie.
piaskun223, ale okres może się spóźnić. Z różnych powodów (np. stres, zła dieta, choroba, zmiana klimatu itp.). Więc jak nie przyjdzie akurat 1. grudnia, to zaczniesz po ścianach chyba chodzić z nerwów - niepotrzebnie.
czasem na poczatku ciąży pojawiaja sie plamienia, które wyglądają jak okres, mozna się nie zorientować.
a jesli sie szperało, to tym bardziej.
Wysłany: Wto 24 Lis, 2009 13:58
<error>
Ostatnio zmieniony przez piaskun223 Pią 18 Gru, 2009 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum