Ostatnio intensywnie się odchudzam.
Czy może to mieć wpływ na tabletki ? Dodam że nie biorę żadnych leków tylko ograniczyłam jedzenie. Dodatkowo jestem przeziębiona i łykam cerutin max 9 tabletek na dzień wiem o witaminie c i mam nadzieję że nie przekroczyłam normy ?
Co to znaczy, że intensywnie się odchudzasz? Bo różnie to można zdefiniować.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ograniczam kalorie do 500-600 dziennie czasem troszkę więcej a czasem mniej i zastanawiam się czy to może mieć wpływ tak samo jak dieta białkowa. Wydaje mi się że teoretycznie nie powinno ale nie wiem co z hormonami wiem że ich ilość może zmaleć i dlatego zastanawiam się co ze skutecznością. Biorę novynette
To nie nazwałabym tego odchudzaniem tylko głodzeniem się...i uważam, że na dłuższą metę może to zaburzyć gospodarkę hormonalną.........nie wiem jak z tabletkami....
Zależy jak długo planujesz stosować taką dietę - jeśli to nagły wypadek, bo za tydzień trzeba się w kiecę zmieścić to wydaje mi się, że wpływu nie powinno mieć. Jeśli jednak planujesz dłużej na tak się odżywiać, możesz zaburzyć sobie gospodarkę hormonalną, jak pisała linka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum