Dziewczyny jak szybko po zaaplikowaniu pierwszej tabletki anty uwierzyłyscie w jej dzialanie i kochalyscie sie bez obaw z waszym partnerem? Powiedzmy ze ja mam z tym male problemy
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wysłany: Nie 13 Lis, 2005 18:52
u mnie to troche trwalo,zaczelam brac tabletki zanim jeszcze myslelismy konkretnie o seksie...potem zajelo nam to jakies pare miesiecy,ale dokladnie nie pamietam.
róznie z tym bywa , u mnie dość szybko jakoś tak od polowy pierwszego opakowania a poza tym ja tak pokrecona jestem ze jesli ufam facetowi czuje sie z nim bezpiecznie i wiem ze w razie czego mnie nie zostawi z problemem to i to sie jakos tam przenosi na zaufanie do pigułek
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Od pierwszej tabletki. Może to dziwne, ale miałam zero stresu i max zaufania. Ale to pewnie dlatego, że zanim zaczełam brać tabletki, to sporo o tym poczytałam
Ja mam zamiar ... w polowie opakowania 11/12 dzien ale boje sie ze jak to pierwsze moje opakowanie to nie zadziala do konca, ze skutecznosc bedzie dopiero po jakims czasie Wiem ze to glupie
na pewno tak nie bedzie. Nie powinnas sie tym przejmowac. U mnie trwalo to kilka miesiecy zanim tak naprawde zaczelam ufac tabletkom. Teraz juz jest ok, ale miewalam swoje schizy
_________________ What would you do if you were not afraid?
zaczelam brac tabletki zanim jeszcze myslelismy konkretnie o seksie
ja tak samo,zaufalam po pierwszej miesiaczce podczas przerwy po tym jak żesmy sie kochali
Wysłany: Pon 14 Lis, 2005 18:16
Ja tak samo od początku. Tzn. jak tylko skończył mi się okres, bo jakoś plamienia nas nie przerażały. Trochę już brzydkich zabaw za soba mieliśmy, także trochę się znaliśmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum