hmm...ponad rok chyba stosowałam prezesy i nigdy nie przyszło mi do głowy po seksie iść do łazienki i napełniać ich wodą. Ciekawe ile było dziurawych A w ogóle przecież jest możliwość uszkodzenia ich już po przez wodę chyba, nie?
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Fredzia [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 00:04
My jestesmy poczatkujacy, zawsze napelniamy prezerwatywy woda, tak dla pewnosci
A tak wogole to ostatnio zrobilismy testy konsumenckie; Durexy extra safe i elite. Dmuchalismy do niebotycznych rozmiarow, wkladalismy rece od drugiej strony w nadmuchana juz prezerwatywę, tarlismy. Potem wlozylam sobie obie na rece. Potem na nogi. Potem nalozylam skarpetki. Extra safe pekla, ale to raczej przez zadarcie z paznokciem u nogi. Na Elite nie mialam juz wiecej pomyslow, co moge z nia zrobic, wiec w koncu dalam spokoj.
Ale naprawde, one sa baaardzo wytrzymale. Mysle, ze to co moze je przerwac to wlasnie brak nawilzenia, bo same w sobie potrafia sie niesamowicie naciagnac.
foxy [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 09:22
Fredzia, o kurcze, do glowy by mi nie przyszlo, zeby w taki sposob testowac prezerwatywy
Hehehe... nie wpadłabym na ten pomysł Ale dzięki za opis eksperymentu ... może sama taki przeprowadzę Teraz widzę, jak moje życie jest nudne
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Fredzia [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 21:39
Zrobilam to, bo balam sie, ze Elite sa cienkie i przez to moga nie byc wytrzymale.
Ale nieprawda, sama sie zdziwilam, ile moga wytrzymac, bo moja noga jest chyba wieksza od najwiekszego penisa, hi hi hi
Kiedys w necie widzialam, jak dwoch facetow nalozylo sobie gumki na glowy i one nie pekly... niesamowite
foxy [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 22:18
Fredzia napisał/a:
Kiedys w necie widzialam, jak dwoch facetow nalozylo sobie gumki na glowy i one nie pekly... niesamowite
widzisz, ja tak mialam w podstawowce, kiedy to koledzy sprawdzali po lekcji biologii wytrzymalosc prezerwatyw
Fredzia [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 23:18
No to wczesnie u Ciebie zaczynali... u mnie w podstawowce nie bylo prezerwatyw, byly raczej misie, lalki i takie karteczki z Krola Lwa Niewinni bylimsy
W kazdym razie moge z cala pewnoscia stwierdzic, ze durexy naprawde sa wytrzymale.
Pozdrawiam
arbre [Usunięty]
Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 16:04
odswieze watek..
jesli chodzi o prezerwatywy jestem zupełnie niedoswiadczona, zawsze używałam tabletek. Ale z ostatnim chlopakiem uzywam obu metod, z roznych wzgledow. Wiec nie obawiam sie ciazy, ale mam pytanie, moze idiotyczne - na jak dlugo starcza prezerwatywa?
A konkretnie - z poczatku nasz seks byl raczej delikatny, fajny stosunek, troche odpoczynku, pieszczot, potem nowa gumka i jeszcze raz... ale ostatnio mam w lozko chyba kroliczka Duracella Czy jesli kochamy sie dlugo i ostro, no z przerwami na zmiane pozycji, a on dochodzi pare razy, to jedna prezerwatywa jest ok? ( no zakladajac, ze bylaby to moja jedyna metoda zabezpieczenia) czy lepiej np. zalozyc nowa, jak juz dojdzie?
Ja bym wolała, aby Mój założył nową. Zresztą wydaje mi się, że prezerwatywa jest na "raz", a zakładając, że byłaby to Twoja jedyna metoda antykoncepcji to raczej bym uważała.
arbre, prezerwatywa jest jednorazowego użytku..........co oznacza, z mieści się w niej jedna "porcaja" spermy......Nie rozumeim, jak to kochacie się, on dochodzi potem przerwa i co ona leksobie zalega bez wzwodu z gumką na sprzecie a potem jeszcze raz i w tą samą
Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 16:31
nie no wlasnie o to chodzi, ze dochodzi i wcale zadna przerwa, zadne oklapniecie - tak bylo wczesniej, wiec za kazdym razem byla nowa gumka
a teraz nie wiem skad on sily bierze, ale moze non-stop, wiec sciagac to nawet byloby dziwnie, ale z drugiej strony wlasnie to jak ta spema sie zmiesci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum