efekty uboczne sie zdarzają. to nie jest tak, że u wszystkich wszystko idzie gładko, ale "jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz". ja np doskonale sie czuje po tabletkach i nigdy nie miałam problemów, ale niektóre dziewczyny sie skarżą.
warto jednak chyba spróbować, bo sa bardzo wygodne. jeżeli chcecie uzywac gumek i dodatkowo stosować metode naturalną to poczytajcie na temat metody objawowo - termicznej - kalendarzyk jest doskonałą metoda na zajście w ciąże a nie jej unikniecie
fajnie że rozmawiacie, podchodzicie do życia z rozwagą i nie jestescie w gorącej wodzie kąpani. najgorsze co wam sie może przydarzyć to pospiech.
mieliśmy tu taki element co swój pierwszy raz miał na siedzaco a za sciana mama była i jeszcze weszła do pokoju w trakcie
lepiej sobie oszczędzic takiego stresu
jesli zdecydujecie sie jednak na gumki to kup najpierw kilka różnych rodzajów i przymierzaj. zobacz czy nakładasz na dobrą strone itp. i ktora najlepiej pasuje. warto sie tez zaopatrzyc w jakis zel nawilzajacy na bazie wody lub silikonu.
wogóle to ja uważam, że zdecydowanie za dużo uwagi poświęca sie inicjacji

nie sadze zeby to bylo wydarzenie ktore pamieta sie na całe zycie. wiadomo ze znacznie lepiej jest potem jak sie juz nabierze doswiadczenia .
niemniej jednak poczytaj troche, bo fajnie powinno być w przypadku każdego razu - tak pierwszego jak i kolejnych.
choc poczatki moga byc trudne
trzymam kciuki:) bawcie sie dobrze i odkrywajcie razm nowy, fascynujacy swiat